Προς 50 λεπτά τη φρατζόλα, δηλαδή τα 350 γραμμάρια, προτείνεται να πωλούν τα μέλη της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Αθηνών Προαστίων Περιχώρων κάθε πρωί το ψωμί.
Η πρόταση αφορά περίπου 40 σημεία πώλησης ψωμιού στο κέντρο της πρωτεύουσας, ενώ η μειωμένη τιμή θα ισχύει από το πρωί μέχρι μια συγκεκριμένη ώρα που θα ορίσει ο αρτοποιός
Ο κάθε βιοτέχνης ορίζει την τιμολογιακή του πολιτική και δεν είναι υποχρεωτικό όλοι να πωλούν τη φρατζόλα το ψωμί προς 50 λεπτά, ωστόσο η Ομοσπονδία Αρτοποιών Αθηνών εκτιμά ότι αρκετά από τα μέλη της θα υιοθετήσουν την πρόταση.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας, η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος διέψευσε ότι έχει προτείνει κάτι ανάλογο και σε ανακοίνωση που εξέδωσε επισημαίνει ότι η τιμή των αρτοπαρασκευασμάτων είναι ελεύθερη και την ευθύνη για υτή την έχει αποκλειστικά ο κάθε επιχειρηματίας αρτοποιός.
πηγή : http://www.i-live.gr/news-bread-price/
Η πρόταση αφορά περίπου 40 σημεία πώλησης ψωμιού στο κέντρο της πρωτεύουσας, ενώ η μειωμένη τιμή θα ισχύει από το πρωί μέχρι μια συγκεκριμένη ώρα που θα ορίσει ο αρτοποιός
Ο κάθε βιοτέχνης ορίζει την τιμολογιακή του πολιτική και δεν είναι υποχρεωτικό όλοι να πωλούν τη φρατζόλα το ψωμί προς 50 λεπτά, ωστόσο η Ομοσπονδία Αρτοποιών Αθηνών εκτιμά ότι αρκετά από τα μέλη της θα υιοθετήσουν την πρόταση.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας, η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος διέψευσε ότι έχει προτείνει κάτι ανάλογο και σε ανακοίνωση που εξέδωσε επισημαίνει ότι η τιμή των αρτοπαρασκευασμάτων είναι ελεύθερη και την ευθύνη για υτή την έχει αποκλειστικά ο κάθε επιχειρηματίας αρτοποιός.
πηγή : http://www.i-live.gr/news-bread-price/
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Όλα τα νέα και οι ειδήσεις από τα Stournaria