Οι Λαθρομεταναστες θα μπουνε στα στρατοπεδα

Για το σχέδιο του Μ. Χρυσοχοϊδη σχετικά με τα 30 κέντρα προσωρινής φύλαξης παράνομων μεταναστών

Ελληνικα Mirage Vs Τουρκικη Φρεγατα

Mαχητικά αεροσκάφη Μirage 2000, προερχόμενα από την Τανάγρα στοχοποίησαν την τουρκική φρεγάτα Gaziantep (F490)

Προετοιμασια των ΗΠΑ για πολεμο

Πολεμική προετοιμασία 90 ημερών από τις ΗΠΑ μεταφέρουν πολεμικά πλοία, ναρκαλιευτικά όπλα και πυρομαχικα

Η Τουρκια αποφασισμενη για αντιπαραθεση

Oι αποκαλύψεις του Wikileaks που δημοσιεύουν «Τα Νέα», και θέλουν την Τουρκία αποφασισμένη για στρατιωτική αντιπαράθεση

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Ο εφιάλτης του δημόσιου χρέους

ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ ROLLING STONES




Ένα άγνωστο -μέχρι πρότινος- τραγούδι του συγκροτήματος Rolling Stones με τίτλο «Plundered my Soul» κυκλοφόρησε ως single στα δισκοπωλεία, ως προπομπός της επανέκδοσης του Exile on Main Str που περιλαμβάνει συνολικά δέκα ακυκλοφόρητα κομμάτια.

Το Plundered My Soul κυκλοφόρησε με αφορμή την «Ημέρα των Δισκοπωλείων» στη Βρετανία, μια ημέρα αφιερωμένη στα ανεξάρτητα καταστήματα δίσκων.

Το Exile on Main Str θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαΐου. Τον δίσκο θα συνοδεύει βιβλίο και ντοκιμαντέρ. Το τελευταίο με τίτλο «Stones in Exile» περιλαμβάνει συνεντεύξεις και ηχογραφήσεις από το 1972, την περίοδο που πρωτοκυκλοφόρησε το Exile on Main Str.

Ανάμεσα στα τραγούδια που θα περιλαμβάνει η επανακυκλοφορία του δίσκου είναι και τα άγνωστα: Dancing in the Light, Following the River και Pass the Wine.



πηγή : http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1127568&lngDtrID=253

Η Γερμανία θα βοηθήσει την Ελλάδα μόνο αν βρεθεί σε ύστατη ανάγκη

Εν αμφιβόλω τίθεται η παροχή βοήθειας της Γερμανία προς την Ελλάδα λίγες ώρες μετά την επίσημη προσφυγή της χώρας μας στην τρόϊκα ΕΕ, ΔΝΤ και ΕΚΤ. Τηλεγραφήματα ξένων ειδησεογραφικών πρακτορείων αναφέρουν πως το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας θα αποφασίσει για την παροχή οικονομικής βοήθειας στη χώρα μας, μόνο εάν η Ελλάδα βρεθεί σε ύστατη ανάγκη. Νωρίτερα, η Γερμανίδα καγκελάριος δήλωσε ότι «είμαι σε πλήρη συμφωνία (με τον υπουργό Εξωτερικών) Guido Westerwelle ότι η σταθερότητα του νομίσματός μας είναι προτεραιότητα, από την άλλη συμφωνούμε επίσης ότι οι προσπάθειες μείωσης δαπανών της Ελλάδας πρέπει να είναι απολύτως αξιόπιστες».

πηγή: reporter.gr

Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...