Οι Λαθρομεταναστες θα μπουνε στα στρατοπεδα

Για το σχέδιο του Μ. Χρυσοχοϊδη σχετικά με τα 30 κέντρα προσωρινής φύλαξης παράνομων μεταναστών

Ελληνικα Mirage Vs Τουρκικη Φρεγατα

Mαχητικά αεροσκάφη Μirage 2000, προερχόμενα από την Τανάγρα στοχοποίησαν την τουρκική φρεγάτα Gaziantep (F490)

Προετοιμασια των ΗΠΑ για πολεμο

Πολεμική προετοιμασία 90 ημερών από τις ΗΠΑ μεταφέρουν πολεμικά πλοία, ναρκαλιευτικά όπλα και πυρομαχικα

Η Τουρκια αποφασισμενη για αντιπαραθεση

Oι αποκαλύψεις του Wikileaks που δημοσιεύουν «Τα Νέα», και θέλουν την Τουρκία αποφασισμένη για στρατιωτική αντιπαράθεση

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Nα εγκαταλείψει το ευρώ η Γερμανία ....

Η Ελλάδα οδεύει προς χρεοκοπία. Το ευρώ διολισθαίνει. Οι αγορές ομολόγων είναι σε ανοικτή εξέγερση. Και τι αποφασίζει να κάνει η γερμανική κυβέρνηση; Πυροβολεί τον ταχυδρόμο.




Την περασμένη εβδομάδα η γερμανική κυβέρνηση συντάραξε τις αγορές με μια μονομερή απαγόρευση των ανοικτών βραχυπρόθεσμων πωλήσεων ευρωπαϊκών κρατικών ομολόγων. Όλοι εξεπλάγησαν. Στη συνέχεια η Γερμανίδα καγκελάριος Αγγέλα Μέρκελ επανήλθε με προτάσεις για την επιβολή ενός νέου φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές και για την ίδρυση μιας ευρωπαϊκής υπηρεσίας πιστοληπτικής αξιολόγησης για να αντικαταστήσει τους υπάρχοντες αμερικανούς γίγαντες.

«Οσμή» σκανδάλου πολιτικών υποκλοπών ....!!!

«Οσμή» νέου σκανδάλου τηλεφωνικών υποκλοπών με στόχο τον Πρωθυπουργό, την οποία στάθηκε αδύνατο στον κ. Π. Βουρλούμη να απομακρύνει πειστικά ενώπιον των βουλευτών, διαχύθηκε κατά τη χθεσινή εξέταση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΤΕ από την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, η οποία διερευνά την υπόθεση Siemens.


Εξεταζόμενος στη Βουλή, ο κ. Βουρλούμης κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις με αφορμή παραπολιτικό σχόλιο της δημοσιογράφου Αριστέας Μπουγάτσου στην «Ε», όπου γινόταν λόγος για περίεργη «σιγή» του πρωθυπουργικού σταθερού τηλεφώνου στην κατοικία του Γ. Παπανδρέου στο Καστρί.

Ηχηρό χαστούκι και … προειδοποίηση Βαρδινογιάννη σε Βγενόπουλο

Με την καυστικότερη ίσως ανακοίνωση όλων των εποχών ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού κ.Γ.Β.Βαρδινογιαννης έδωσε ένα ηχηρό χαστούκι στον κ.Ανδρεα Βγενοπουλο αλλά και τις τακτικές που αυτός ακολουθει με στόχο να υφαρπάξει κατά τον κ.Βαρδινογιαννη την ιστορική πράσινη ομάδα.




Το ουσιαστικό μήνυμα προς τους φιλάθλους αλλά και φίλους το ΠΑΟ είναι ότι ο κ. Βγενοπουλος είναι «τσάμπα μάγκας» καθώς με 10% προσπαθεί να καρπωθεί την δημοσιότητα που μπορεί να προσφέρει η ιστορική ΠΑΕ.


Η σημαντικότερη μομφή όμως του κ. Βαρδινογιάννη δεν είναι οι ραδιοφωνικοί χαρακτηρισμοί του «ψευδομεσσία» που αποδίδει στον κ. Βγενοπουλο αλλά η πλάγια αναφορά στο τέλος της τρίτης παραγράφου που αναφέρει … «καθώς δεν έχουμε ως επάγγελμα το να μαζεύουμε χρήματα από «κορόιδα».

Πρόταση για μείωση της τιμής της φρατζόλας στα 50 λεπτά...


Προς 50 λεπτά τη φρατζόλα, δηλαδή τα 350 γραμμάρια, προτείνεται να πωλούν τα μέλη της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Αθηνών Προαστίων Περιχώρων κάθε πρωί το ψωμί.




Η πρόταση αφορά περίπου 40 σημεία πώλησης ψωμιού στο κέντρο της πρωτεύουσας, ενώ η μειωμένη τιμή θα ισχύει από το πρωί μέχρι μια συγκεκριμένη ώρα που θα ορίσει ο αρτοποιός

MIG: Επιστρέφει στο κυνήγι τραπεζών;

Στην επιχειρηματική του σταδιοδρομία πέτυχε πολλά, αλλά ο πιο φιλόδοξος στόχος του έχει μείνει ανεκπλήρωτος: ο Α. Βγενόπουλος μπορεί να υπερηφανεύεται ότι «έχτισε» τον «μεγαλύτερο επιχειρηματικό όμιλο στην Ελλάδα», την MIG, αλλά ως τώρα μένει άπιαστο το μεγάλο του όνειρο για μια εντυπωσιακή τραπεζική εξαγορά στην Ελλάδα, με την οποία θα αποκτήσει μια μόνιμη καρέκλα δίπλα στους ισχυρότερους τραπεζίτες της χώρας.




Στο «κόκκινο» τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

Με πτώση άνοιξαν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια εν μέσω ανησυχιών ότι η κρίση χρέους στην ευρωζώνη θα πλήξει την παγκόσμια ανάπτυξη. Το κλίμα επηρεάζουν αρνητικά και οι γεωπολιτικές εντάσεις στην κορεατική χερσόνησο...


Στις 10:09 (ώρα Ελλάδος), ο πανευρωπαϊκός δείκτης FTSEurofirst 300 υποχωρούσε κατά 2,5% στις 949,43 μονάδες.

Στο επίκεντρο των ρευστοποιήσεων βρίσκονται οι τράπεζες, με τον δείκτη STOXX Europe 600 Banking Index να καταγράφει απώλειες 3%. Πτώση από 1,4% έως 4,7% σημειώνουν οι μετοχές των Barclays HSBC και UniCredit.

Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...