Οι Λαθρομεταναστες θα μπουνε στα στρατοπεδα

Για το σχέδιο του Μ. Χρυσοχοϊδη σχετικά με τα 30 κέντρα προσωρινής φύλαξης παράνομων μεταναστών

Ελληνικα Mirage Vs Τουρκικη Φρεγατα

Mαχητικά αεροσκάφη Μirage 2000, προερχόμενα από την Τανάγρα στοχοποίησαν την τουρκική φρεγάτα Gaziantep (F490)

Προετοιμασια των ΗΠΑ για πολεμο

Πολεμική προετοιμασία 90 ημερών από τις ΗΠΑ μεταφέρουν πολεμικά πλοία, ναρκαλιευτικά όπλα και πυρομαχικα

Η Τουρκια αποφασισμενη για αντιπαραθεση

Oι αποκαλύψεις του Wikileaks που δημοσιεύουν «Τα Νέα», και θέλουν την Τουρκία αποφασισμένη για στρατιωτική αντιπαράθεση

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Το ΠΑΜΕ μας πήδηξε σήμερα... με τους άλλους που μας πηδάνε όταν κοιμόμαστε τι γίνεται?...

Έχει κάποια συντεχνία εργαζομένων το δικαίωμα να προασπίζει τα δικαιώματά της εις βάρος όλων των υπολοίπων?

Όχι δεν έχει ...  Σωστό. Γιατί είναι σαν να λέει σε όλους τους υπόλοιπους εγώ ξέρω τι είναι καλό για εσάς και θέλετε δεν θέλετε θα κάνετε αυτό που σας λέω... (κάτι μου θυμίζει αυτό ... κάτι μαύρο πολύ μαύρο... αντί για κόκκινο ...) και δεν θα πάτε για μπάνιο στα νησάκια η για τις δουλειές σας για να δείτε τι πάει να πει βερύκοκο... με λίγα λόγια υπερβολική εμπιστοσύνη στις θέσεις τους και στις επιλογές τους... δεν αμβισβητείται τίποτα. Αν σκεφτόντουσαν έτσι οι εφευρέτες και οι επιστήμονες δεν θα είχαμε ανακαλύψει τον τροχό ακόμα...

Από μωρά χορεύουν σάμπα οι Βραζιλιάνοι....τελειο...



Απίστευτο μωρό και απίστευτο χορευτικό πρέπει να το πάρουν στο dancing with the stars....

Νέα μόδα οι τελετές διαζυγίου!. και επί πληρωμή.. ε ρε μακακια που δέρνει τον άνθρωπο...


Με το ποσοστό των διαζυγίων να γνωρίζει μεγάλη αύξηση στην Ιαπωνία, ορισμένα ζευγάρια επιλέγουν να γιορτάσουν το τέλος ενός αποτυχημένου γάμου λέγοντας "δέχομαι" για τελευταία φορά σε μία τελετή παρόντων συγγενών και φίλων.


Οι τελετές διαζυγίων έγιναν της μόδας πριν από ένα χρόνο από έναν πρώην πωλητή, τον Χιρόκι Τεράι, ο οποίος εγκαινίασε ένα "μέγαρο διαζυγίου" σε έναν μικρό χώρο στο Τόκιο.


Παραλία και ελληνικά μπάνια στο Λονδίνο....

Πρόσκληση στους Βρετανούς τουρίστες να επισκεφθούν την Ελλάδα απηύθυνε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης, μιλώντας στα εγκαίνια της ειδικά διαμορφωμένης ελληνικής παραλίας στην όχθη του Τάμεση στο Λονδίνο. Η «παραλία», για τη δημιουργία της οποίας μεταφέρθηκαν 550 τόνοι άμμου, φιλοξενεί ομπρέλες και ξαπλώστρες, καθώς και κιόσκια, που προσφέρουν ελληνικά προϊόντα και μία γιγαντοοθόνη που παρουσιάζει τουρίστες στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της καμπάνιας που υλοποιείται στο Διαδίκτυο με τον τίτλο «You in Greece».




Δίκτυο οπτικών ινών σε πρότυπο οικισμό στην Κοζάνη... τι έγινε ρε παιδια?...

Στα δυτικά της Κοζάνης, σε απόσταση δύο-τριών χιλιομέτρων από το κέντρο της πόλης, βρίσκεται ένας πρότυπος οικισμός. Οι κάτοικοί του απολαμβάνουν υπηρεσίες Διαδικτύου, τηλεοπτικών προγραμμάτων κατ' επιλογή, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εικονοτηλεφώνου και τηλεκπαίδευσης, σε ταχύτητες που είναι εκατοντάδες φορές γρηγορότερες από την τεχνολογία ενσύρματης παροχής υπηρεσιών Διαδικτύου.

Όλα αυτά συμβαίνουν χάρη στο δίκτυο οπτικών ινών, που έχει δημιουργήσει εδώ και δύο μήνες ο δήμος Κοζάνης και το οποίο φτάνει μέχρι τα σπίτια των 250 οικογενειών που κατοικούν στον οικισμό της Πρότυπης Ζώνης Ενεργού Πολεοδομίας, προσφέροντας πολύ μεγάλες ταχύτητες σε ψηφιακές υπηρεσίες μετάδοσης πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου, σε σχέση με τα γνωστά καλώδια χαλκού.

Μαραγκούνης και Καραντόνα αγκαλιά θαυμάστε τους...

Στον αγώνα της Ελλάδας με την Αργεντινή είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε πως ο Καραγκούνης ρίχνει σχεδόν ένα κεφάλι στον Μαραντόνα. Βλέποντας μαζί αυτά τα δυο ιερά τέρατα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, κατάλαβα πως δεν υπάρχει λόγος να ψάχνουμε για προπονητή.

Πρέπει να μιμηθούμε την Αργεντινή και να κάνουμε προπονητή της εθνικής τον Καραγκούνη.

Κακά τα ψέματα, το ποδόσφαιρο που παίζεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής είναι βαρετό και ο μόνος που προσφέρει θέαμα είναι ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Όταν τελειώσει αυτό το Μουντιάλ, θα θυμόμαστε μόνο το κοστούμι, τις γκριμάτσες και τις χειρονομίες του Μαραντόνα.


Aρχιμανδρίτης ...με Βερμούδα και ξανθιά καλλονή σε διακοπές στην Ταϋλάνδη


Πιάσανε στην Ταϋλάνδη τον Έξαρχο του Παναγίου Τάφου με βερμούδα...


...και με τη συνοδεία ξανθιάς καλλονής! Σάλος στα εκκλησιαστικά παρασκήνια. Έγγραφη καταγγελία και φωτογραφίες από πιστή που βρισκόταν στο ίδιο ταξίδι

ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Από τον Κώστα Ζωγράφο

Περίσσευμα σοφίας και καρδιάς...

Του Σταύρου Χριστακόπουλου
πηγή :   http://www.topontiki.gr/Articles/view/7321


Κάθε φορά που κάποιος κυβερνητικός βγαίνει να διαψεύσει μια φήμη ή να διαφημίσει τα αποτελέσματα της ασφυκτικής περιοριστικής πολιτικής, ένα είναι σίγουρο: ότι προκαλεί μεγαλύτερη ανησυχία. Δεν είναι μόνο ότι διαψεύδει τα μαύρα σενάρια μια κυβέρνηση η οποία έβαλε τη χώρα στην εποπτεία του ΔΝΤ ενώ προηγουμένως... διέψευδε αυτό ακριβώς το ενδεχόμενο. Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι ότι η κοινωνία ξέρει. Όχι μόνο επειδή είναι καλά πληροφορημένη, αλλά κι επειδή ζει την αλήθεια.

Αποχαιρέτησε τους παίκτες ο Ότο Ρεχάγκελ...

Οριστικά τέλος εποχής στην Εθνική ομάδα. Αυτό που λίγο πολύ όλοι ανέμεναν, γνωστοποιήθηκε και επισήμως σήμερα στην ομιλία του Ότο Ρεχάγκελ στους διεθνείς ποδοσφαιριστές. Ο 72χρονος Γερμανός ανακοίνωσε ότι αποχωρεί και ευχαρίστησε όλους τους παίκτες για τη συνεργασία που είχαν.

Όλα αυτά σε κλίμα έντονα φορτισμένο, με τον αρχηγό Γιώργο Καραγκούνη να παίρνει τον λόγο και να ευχαριστεί τον Ρεχάγκελ εκ μέρους όλων των παικτών για όλα όσα πρόσφερε στην Εθνική αυτά τα 9 χρόνια. Ο Γερμανός είχε ενημερώσει προηγουμένως τον Σοφοκλή Πιλάβιο για την πρόθεση του να αποχαιρετίσει τους ποδοσφαιριστές. Πιθανώς και εντός της ημέρας να εκδοθεί ανακοίνωση από την ΕΠΟ.

Έρχεται όπου νάναι το νέο αλμπουμ της Lady GaGa

Κάνοντας ένα διάλειμμα από την περιοδεία της, «Monster Ball Tour», η εκρηκτική εκκεντρική performer που ακούει στο όνομα Lady Gaga, ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε την ηχογράφηση του τρίτου της άλμπουμ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Rolling Stone.

Η 24χρονη νεοϋορκέζα δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αυτό το άλμπουμ το δουλεύω εδώ και μήνες και έχω έντονα συναισθήματα τώρα που ολοκληρώθηκε. Οι ηχογραφήσεις μού βγήκαν πολύ γρήγορα. Κάποιοι καλλιτέχνες χρειάζονται χρόνια. Εγώ όχι. Γράφω μουσική κάθε μέρα».

Ακριβότερες οι κούρσες με ταξί και υποχρεωτικές οι αποδείξεις από 1ης Ιουλίου

Καπέλο 11% στο κόμιστρο θα πληρώνουν οι πελάτες των ταξί από 1ης Ιουλίου, αφού οι εκμεταλλευτές ταξί εντάσσονται στο κανονικό καθεστώς ΦΠΑ.

Αν και το κόμιστρο, που καθορίζεται από το υπουργείο Μεταφορών, δεν αυξάνεται, εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών ορίζει ότι «υποχρεούνται να επιβαρύνουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες με ΦΠΑ και να υποβάλλουν περιοδικές και εκκαθαριστικές δηλώσεις για την απόδοσή του στο Δημόσιο». Η μεταφορά προσώπων υπάγεται στο μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ (11%), ενώ άλλου είδους υπηρεσίες, όπως π.χ. οι διαφημίσεις, μπορεί να υπάγονται στον κανονικό συντελεστή.

Σκάλωσε στην Βουλή η σύμβαση με την Τροικα...

Στο… απαγορευτικό σήμα της κ. Βάσως Παπανδρέου, προέδρου της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, σταμάτησε χθες η πορεία επικύρωσης της δανειακής σύμβασης με την «τρόικα» για τα 110 δις. ευρώ, παρότι ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, επιμένει ότι η επικύρωση ήταν μία από τις πολιτικές δεσμεύσεις που ανέλαβε η κυβέρνηση έναντι των πιστωτών, για τη διάσωση της χώρας από τη χρεοκοπία!


Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...