Οι Λαθρομεταναστες θα μπουνε στα στρατοπεδα

Για το σχέδιο του Μ. Χρυσοχοϊδη σχετικά με τα 30 κέντρα προσωρινής φύλαξης παράνομων μεταναστών

Ελληνικα Mirage Vs Τουρκικη Φρεγατα

Mαχητικά αεροσκάφη Μirage 2000, προερχόμενα από την Τανάγρα στοχοποίησαν την τουρκική φρεγάτα Gaziantep (F490)

Προετοιμασια των ΗΠΑ για πολεμο

Πολεμική προετοιμασία 90 ημερών από τις ΗΠΑ μεταφέρουν πολεμικά πλοία, ναρκαλιευτικά όπλα και πυρομαχικα

Η Τουρκια αποφασισμενη για αντιπαραθεση

Oι αποκαλύψεις του Wikileaks που δημοσιεύουν «Τα Νέα», και θέλουν την Τουρκία αποφασισμένη για στρατιωτική αντιπαράθεση

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Ο πάγκαλος σε συνέντευξη για την αριστερά στην Ελλάδα....

Δείτε το βίντεο...
Είπε ο Πάγκαλος : «Είμαι συνταξιούχος δικηγόρος. Εδώ και 15 ημέρες πήρα την πρώτη μου σύνταξη». «Μειωμένη;». «Μειωμένη, γιατί δεν είχα ασκήσει ποτέ επάγγελμα. Αλλά έχω ένα επάγγελμα το οποίο αν είχα ασκήσει, θα είχα άλλου είδους εισοδήματα και ευκαιρίες».


Η αποικιοκρατική δανειακή σύμβαση Ελλάδας-κρατών Ευρωζώνης

ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ*  πηγή :  http://www.avgi.gr/

Η δανειακή σύμβαση Ελλάδας-κρατών Ευρωζώνης συνιστά αποικιοκρατική σύμβαση με σημαντικές πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές και λοιπές επιπτώσεις για τη χώρα.
Η σύμβαση υπόκειται στους όρους και τις προϋποθέσεις: α) των αποφάσεων του Ecofin για τη δημοσιονομική πειθαρχία της Ελλάδας, β) των σχετικών αποφάσεων των χωρών της Ευρωζώνης για τον μηχανισμό «στήριξης» της Ελλάδας μέσω κοινά οργανωμένων διμερών δανείων και γ) του γνωστού μας Μνημονίου.

Απόλυτος κυρίαρχος ο Σαμαράς και «απαλλαγή από το μνημόνιο»

Της ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΚΟΡΑΗ  πηγή : http://www.enet.gr/
Με σημαία του τη στρατηγική «απαλλαγής της χώρας από το μνημόνιο μια ώρα αρχύτερα», ο Αντώνης Σαμαράς, απόλυτος κυρίαρχος του κόμματος πλέον, παίζει τα ρέστα του την επόμενη μέρα του 8ου τακτικού συνεδρίου της Ν.Δ.

«Σε λίγο ο Ελληνας θα βιάζεται να απαλλαγεί από το ΠΑΣΟΚ, περισσότερο απ' όσο βιαζόμαστε εμείς να αναλάβουμε», πρόβλεψε ο Αντ. Σαμαράς μιλώντας στο συνέδριο και ανακοίνωσε ότι η Ν.Δ. θα παρουσιάσει στις 7 Ιουλίου την ολοκληρωμένη πρότασή της για έξοδο από την κρίση

Η ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Οι σκιώδεις κυβερνήσεις, οι ιδιωτικές λέσχες τύπου Bilderberg, η απώλεια της πρωτοκαθεδρίας της Πολιτικής, οι ιδιαιτερότητες της δύναμης και οι προσπάθειες ιδιωτικοποίησης των κρατών Όπως φαίνεται, πλησιάζουμε γρήγορα στα τελευταία στάδια των «φιλελεύθερων ιδιωτικοποιήσεων», οι οποίες «διευρύνθηκαν» στις αρχές της δεκαετίας του 1980, με «ηγέτη» τις Η.Π.Α. και τη Μ. Βρετανία. Αφού προηγήθηκαν οι μεγάλες κρατικές εταιρείες, μεταξύ των οποίων βέβαια οι κοινωφελείς, οι οποίες εξαγοράσθηκαν από τις υπερμεγέθεις πολυεθνικές (μόνο αυτές διαθέτουν προφανώς τα απαιτούμενα κεφάλαια), η διαδικασία «τείνει» στο τέλος της - με τις ενέργειες της ολοκληρωτικής «κατάληψης» της Πολιτείας.


Θυγατρικές τραπεζών έτοιμες για το… σφυρί!


Ακόμη και την εκποίηση θυγατρικών στα Βαλκάνια είναι πλέον υποχρεωμένες να εξετάσουν οι διοικήσεις των μεγάλων ελληνικών τραπεζών, καθώς αναζητούν απεγνωσμένα τρόπους για να ενισχύσουν την κεφαλαιακή βάση τους, χωρίς να χρειασθεί να προσφύγουν στην ταπεινωτική διαδικασία άντλησης κεφαλαίων από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, που συνεπάγεται έμμεση κρατικοποίηση.



Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...