Οι Λαθρομεταναστες θα μπουνε στα στρατοπεδα

Για το σχέδιο του Μ. Χρυσοχοϊδη σχετικά με τα 30 κέντρα προσωρινής φύλαξης παράνομων μεταναστών

Ελληνικα Mirage Vs Τουρκικη Φρεγατα

Mαχητικά αεροσκάφη Μirage 2000, προερχόμενα από την Τανάγρα στοχοποίησαν την τουρκική φρεγάτα Gaziantep (F490)

Προετοιμασια των ΗΠΑ για πολεμο

Πολεμική προετοιμασία 90 ημερών από τις ΗΠΑ μεταφέρουν πολεμικά πλοία, ναρκαλιευτικά όπλα και πυρομαχικα

Η Τουρκια αποφασισμενη για αντιπαραθεση

Oι αποκαλύψεις του Wikileaks που δημοσιεύουν «Τα Νέα», και θέλουν την Τουρκία αποφασισμένη για στρατιωτική αντιπαράθεση

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Η ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη στην πλατεία Αριστοτέλους


Λαέ της Θεσσαλονίκης!

Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες, οδηγοί της ελπίδας τα νιάτα της Ελλάδας, που ξεχύθηκαν στις πλατείες από το Σύνταγμα ως τον Λευκό Πύργο φωνάζοντας ΟΧΙ στο Μνημόνιο, Έξω η Τρόικα, Κάτω η Κυβέρνηση της μειοδοσίας και του ξεπουλήματος.

Και μετά ήρθε η ώρα του Λαού. Πρώτα στα Προπύλαια στην Αθήνα με τους 50.000 Αθηναίους και τώρα στην Πλατεία Αριστοτέλους, στην λαομάνα Θεσσαλονίκη. Έτσι κι εμείς, όπως ως τώρα φωνάζαμε «ΟΧΙ στο Μνημόνιο», ας βροντοφωνάξουμε σήμερα «ΟΧΙ και στο Νέο Μνημόνιο», που θα βάλει το μαχαίρι ακόμα πιο βαθειά στις σάρκες του Λαού και που αυτή τη στιγμή φέρνει το σχετικό νομοσχέδιο στη Βουλή η Κυβέρνηση για να ψηφιστεί.
πηγή: http://kostasxan.blogspot.com/

Ο Παπανδρέου είπε στους Τροικανούς ότι είμαστε ανίκανοι

Μετά από διεφθαρμένους μας είπε και ανίκανους ο πρωθυπουργός της χώρας. Θυμάστε πιστεύουμε όλοι τότε που ο κ. Παπανδρέου είχε πει σε ξένο τηλεοπτικό δίδκτυο, ότι υπάρχει μια συστημική διαφθορά στην Ελλάδα από επάνω μέχρι κάτω; Ε, τώρα είπε ότι υπάρχει και ανικανότητα.

Μεταφέρουμε αυτούσιο μέρος του διαλόγου στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ.... Παπανδρέου και Παναγιωτακόπουλου, από την εφημερίδα Real.gr, όταν ο κ. Παναγιωτακόπουλος τόνισε ότι η επιτροπή από την τρόικα «αγγίζει τα όρια της εθνικής μας κυριαρχίας». «Είναι ένα είδος εθνικής υποτέλειας» όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Εγώ ζήτησα τεχνογνωσία. Από την αρχή άλλωστε όταν οι τροϊκανοί ζητούσαν διάφορα πράγματα εγώ τους έλεγα ότι είμαστε ανίκανοι να τα κάνουμε. Μετά άρχισαν να το καταλαβαίνουν και αυτοί ότι είμαστε ανίκανοι.
πηγή: http://hassapis-peter.blogspot.com/2011/06/blog-post_6612.html


Τρόικα: Απέτυχε σε όλα η πολιτική Παπακωνσταντίνου

Τώρα έχουν αρχίσει και αλληλοκατηγορούνται και αναμεταξύ τους

Για εκτροχιασμό του δημοσιονομικού προγράμματος της Ελλάδας, πλήρη αδυναμία της χώρας να βγει ξανά στις αγορές μέσα στην τρέχουσα χρονιά και για επιτακτική ανάγκη «αλλαγής πολιτικής» προκειμένου...

η χώρα να επιστρέψει σε τροχιά ανάταξης της οικονομίας της μιλάει η έκθεση της Τρόικας, έτσι όπως αναμεταδίδεται ταχύτατα την τελευταία ώρα στα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα.

Την ίδια ώρα, τη λύση της «περιορισμένης, ή άλλως πως επιλεκτικής χρεοκοπίας» φέρεται να προκρίνει η ΕΚΤ ως συμβιβαστική λύση στο πρόβλημα της διευθέτησης του ελληνικού χρέους. Χαρακτηριστικό του προβλήματος είναι η έκτακτη τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης μεταξύ των ευρωπαίων υπουργών οικονομικών που μετέχουν στο Εurogroup.
Πηγή: http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=127055

Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...