Οι Λαθρομεταναστες θα μπουνε στα στρατοπεδα

Για το σχέδιο του Μ. Χρυσοχοϊδη σχετικά με τα 30 κέντρα προσωρινής φύλαξης παράνομων μεταναστών

Ελληνικα Mirage Vs Τουρκικη Φρεγατα

Mαχητικά αεροσκάφη Μirage 2000, προερχόμενα από την Τανάγρα στοχοποίησαν την τουρκική φρεγάτα Gaziantep (F490)

Προετοιμασια των ΗΠΑ για πολεμο

Πολεμική προετοιμασία 90 ημερών από τις ΗΠΑ μεταφέρουν πολεμικά πλοία, ναρκαλιευτικά όπλα και πυρομαχικα

Η Τουρκια αποφασισμενη για αντιπαραθεση

Oι αποκαλύψεις του Wikileaks που δημοσιεύουν «Τα Νέα», και θέλουν την Τουρκία αποφασισμένη για στρατιωτική αντιπαράθεση

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Τούρκοι "πολίτες" εμφανίστηκαν στην Κρήτη και ζητούν τις ακίνητες περιουσίες των προγόνων τους!


Tουλάχιστον 45 Τούρκοι πολίτες αφίχθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες στην Κρήτη και διεκδικούν τις περιουσίες των προγόνων τους, αναζητώντας σχετικά στοιχεία στο υπουργείο Εξωτερικών και τα υποθηκοφυλακεία. Τους τελευταίους μήνες στο Ηράκλειο, τα Χανιά και το Ρέθυμνο, αλλά και σε άλλες περιοχές εμφανίστηκαν νομικοί εκπρόσωποι τους θέλοντας να καταγράψουν, τα περιουσιακά στοιχεία που είχαν οι Τουρκοκρήτες πρόγονόί τους, μέσω των συμβολαίων που υπήρχαν στα κρατικά αρχεία της τουρκικής διοίκησης, μέχρι το 1898.

Έκτακτη σύσκεψη στην ΓΔΑΕΕ με τις αμυντικές βιομηχανίες για τα αντισταθμιστικά

Έκτακτη σύσκεψη σήμερα στην ΓΔΑΕΕ με αντικείμενο την επιβίωση της χειμαζόμενης αμυνιτκής βιομηχανίας της χώρας. Σε μία προσπάθεια να δοθεί ανάσα στην αμυντική βιομηχανία, η ηγεσία της ΓΔΑΕΕ κάλεσε σε σύσκεψη τις αμυντικές βιομηχανίες οι οποίες «έχουν λαμβάνειν» πιστωτικά, αλλά και δυνατότητες να υλοποιήσουν τα εκκρεμή αντισταθμιστικά οφέλη τα οποία ανέρχονται σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ (πιθανόν να υπερβαίνουν τα 100) πραγματικής αξίας και περί τα 2 δις. πιστωτικής αξίας.

Η απίστευτη υπερτιμολόγηση της (κινέζικης) βουβουζέλας

Εθνικό μουσικό όργανο οι βουβουζέλες για τους Νοτιοαφρικανούς, πλην όμως, πού παράγονται; Με λίγο ψάξιμο, εντοπίζεται... κινέζικος δάκτυλος και σ' αυτήν την περίπτωση!
Δημοσιεύματα από την μακρινή χώρα, αναφέρουν πως το 90% των βουβουζελών που έχουν πουληθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο, από 22 έως 25 ευρώ η κάθε μία, έχουν παραχθεί στα προάστια της πόλης Ζεζιάνγκ, όπου βρίσκεται η εταιρία Γιμού. Και δεν είναι μόνον αυτό.


Παπαρήγα: «Να μην κρύβεται πίσω από τον Πρόεδρο η κυβέρνηση»

Αν υιοθετηθούν οι αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις με Προεδρικό Διάταγμα, υπεύθυνος θα θεωρηθεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα μετά τη συνάντησή της με τον Κάρολο Παπούλια.


Η γγ του ΚΚΕ έγινε δεκτή τη Δευτέρα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να του γνωστοποιήσει τις εκτιμήσεις του ΚΚΕ για τις εξελίξεις και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας. «Για πρώτη φορά Προεδρικό Διάταγμα μπαίνει σε διαβούλευση στους φορείς και γενικότερα στην κοινωνία πριν πάει το κείμενο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Δεν έχει καμία θέση να γίνει αυτό Προεδρικό Διάταγμα.

Η περίπτωση της Ελλάδας διαφέρει από εκείνη της Αργεντινής... αλήθεια η ψεμματα?


Ομοιότητες αλλά και κρίσιμες διαφορές, οι οποίες κάνουν δυνατή και πιο βέβαια μια διαφορετική έκβαση για την Ελλάδα, διακρίνει η Eurobank  EFG μεταξύ της κρίσης στην Αργεντινή το 2001 και της σημερινής κρίσης στη χώρα μας.


Στο τελευταίο τεύχος της περιοδικής έκδοσης Οικονομία και Αγορές, το οποίο εξέδωσε σήμερα η Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών και Προβλέψεων της Eurobank EFG, τονίζεται ότι η τελική έκβαση δεν είναι προδιαγεγραμμένη για την Ελλάδα, καθώς υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις από την περίπτωση της Αργεντινής.

Ανύπαντρες γυναίκες στην αναζήτηση της μητρότητας...


Ολοένα αυξανόμενος αριθμός γυναικών, που πλησιάζουν στη «δύση» της αναπαραγωγικής τους ηλικίας, καταφεύγουν σε τράπεζες σπέρματος, προκειμένου να επιλέξουν τον κατάλληλο δότη για να αποκτήσουν ένα παιδί. Οι σύγχρονες απαιτήσεις της ζωής και η επιθυμία των γυναικών για επαγγελματική καταξίωση, καθώς και η συνειδητή επιλογή ορισμένων να πορευθούν μόνες τους στη ζωή και να αναλάβουν εξ ολοκλήρου την ανατροφή ενός παιδιού, τις οδηγεί στην αναζήτηση των επιθυμητών γονιδίων (χαρακτηριστικών) από αξιόπιστες τράπεζες σπέρματος, τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού (εντός Ευρωπαϊκής Ενωσης).




Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...