Οι Λαθρομεταναστες θα μπουνε στα στρατοπεδα

Για το σχέδιο του Μ. Χρυσοχοϊδη σχετικά με τα 30 κέντρα προσωρινής φύλαξης παράνομων μεταναστών

Ελληνικα Mirage Vs Τουρκικη Φρεγατα

Mαχητικά αεροσκάφη Μirage 2000, προερχόμενα από την Τανάγρα στοχοποίησαν την τουρκική φρεγάτα Gaziantep (F490)

Προετοιμασια των ΗΠΑ για πολεμο

Πολεμική προετοιμασία 90 ημερών από τις ΗΠΑ μεταφέρουν πολεμικά πλοία, ναρκαλιευτικά όπλα και πυρομαχικα

Η Τουρκια αποφασισμενη για αντιπαραθεση

Oι αποκαλύψεις του Wikileaks που δημοσιεύουν «Τα Νέα», και θέλουν την Τουρκία αποφασισμένη για στρατιωτική αντιπαράθεση

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Το δίλημμα της χρεοκοπίας...

Από την κρίση που βιώνει η Ελλάδα ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης, προκύπτει ένα δύσκολο ερώτημα: Μπορεί να επιτραπεί σε ένα κράτος-μέλος της Ε.Ε. να χρεοκοπήσει; Αυτό το ερώτημα διατυπώνει σε άρθρο του ο Ντάνιελ Γκρος, διευθυντής του Κέντρου Σπουδών Ευρωπαϊκής Πολιτικής.

Οπως λέει ο ίδιος, στην Ευρώπη υπάρχουν δύο απόψεις που προσπαθούν να απαντήσουν στο ερώτημα. Η μία άποψη θέλει το κράτος ιερό και απαραβίαστο και υποστηρίζει ότι η Ενωση οφείλει να παρέμβει και να βοηθήσει το όποιο "αμαρτωλό" μέλος να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Βαρύς φόρος αίματος για τα ΝΑΤΟϊκά στρατεύματα στο Αφγανιστάν

Δέκα νεκροί σε μία ημέρα....

Καμπούλ, Αφγανιστάν


Δέκα στρατιώτες της ΝΑΤΟϊκής δύναμης έχασαν τη ζωή τους σε διαφορετικές επιθέσεις τη Δευτέρα στο Αφγανιστάν, στην πιο αιματηρή ημέρα για τη Συμμαχία τους τελευταίους μήνες.

Αλλεργίες και καλλυντικά: Τι πρέπει να προσέχουμε

Η χρήση καλλυντικών αλλά και προϊόντων προσωπικής υγιεινής είναι δυνατό σε κάποιες περιπτώσεις να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Μερικές απλές συμβουλές μπορούν να μας προφυλάξουν σε μεγάλο βαθμό από ανεπιθύμητες αλλεργίες και να μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα, αν αυτό παρουσιαστεί στο μέλλον.



Το θαύμα του θαλασσινού νερού


Είναι γνωστό πως το νερό έχει τη δύναμη να ομορφαίνει. Μας αναζωογονεί, θεραπεύει και προσφέρει ανακούφιση από άγχος, ένταση και νευρικότητα. Ο όρος «θαλασσοθεραπεία» έχει γίνει πολύ γνωστός τα τελευταία χρόνια και αποκτά ιδιαίτερη σημασία για εμάς τους Μεσόγειους, που έχουμε μάθει να ζούμε και να μεγαλώνουμε με τη θάλασσα. Το θαλασσινό νερό είναι πλούσιο σε νάτριο, μαγνήσιο, θείο, φώσφορο και ιώδιο, στοιχεία που ανανεώνουν και «ζωντανεύουν» σώμα και πνεύμα!

Τα υπέρογκα χρέη του δημοσίου προς τις επιχειρήσεις...

Πάνω από 10 δισεκατομμύριο ευρώ χρωστάει το Δημόσιο στις επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μια σημαντική μείωση της ρευστότητας στην αγορά.


Παράλληλα το Δημόσιο, αυξάνει τους συντελεστές ΦΠΑ από την 1η Ιουλίου στο 23% και ζητά από τις επιχειρήσεις να καταβάλλουν για τα επόμενα τρία χρόνια έκτακτες εισφορές για να σωθεί η χώρα.


Η Παραθινούπολη «ζωντανεύει» και φέτος στην Καλαμαριά....

Σε μία «μαγική» πόλη, την Παραθινούπολη, μεταμορφώνεται και φέτος, για 10η συνεχή χρονιά, το πρώην στρατόπεδο Μακεδονομάχου Κόδρα, στην περιοχή της Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη.

Η Παραθινούπολη είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ στη Βόρεια Ελλάδα για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του δήμου Καλαμαριάς. Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα, έως τις 6 Ιουνίου, μέσα από πρωτότυπες εκπαιδευτικές και καλλιτεχνικές δράσεις, να καλλιεργήσουν τις δεξιότητες, να διευρύνουν τους ορίζοντες των γνώσεων τους, να αναπτύξουν τη φαντασία και την αισθητική τους.

Πάτρα: Μια πόλη με ιστορία...

Υπάρχουν ταξιδευτές, αλλά υπάρχουν και τουρίστες. Αυτοί που ίσως δεν έχουν ακόμα ανακαλύψει τη Σκάλα του Μιλάνου … στην Ελλάδα και οι άλλοι, που μέσα στο κατακαλόκαιρο, «διψούν» για αναζωογόνηση τόσο του σώματος, σε σμαραγδένια νερά, όσο και του νου, σε καταπράσινα βουνά. Η πόλη της Πάτρας προσφέρεται και για τις δύο αυτές κατηγορίες επισκεπτών, ικανοποιώντας, μάλιστα, το ίδιο αποτελεσματικά τις τόσο διαφορετικές τους επιθυμίες.


Ερντογάν: Ο τουρκικός στρατός βρίσκεται στην Κύπρο για…τη διασφάλιση της ειρήνης...!!!


«Ο τουρκικός στρατός στην Κύπρο δεν είναι κατοχικός, αλλά βρίσκεται στο νησί για τις ανάγκες που προκύπτουν από την ιδιότητα της Τουρκίας, ως εγγυήτριας χώρας» δήλωσε ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την πληροφορία περί αποστολής ισραηλινού πλοίου στην Κύπρο, με σκοπό τη διαμαρτυρία για την κατοχή της Κύπρου.



Νικοπολίδης: Σκέφτομαι να φύγω - κρεμάω τα παπούτσια...

πηγή :  http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=66649#ixzz0qBxHjlqM

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε ο Αντώνης Νικοπολίδης το μεσημέρι της Δευτέρας (7/6). Ο 39χρονος είχε συνάντηση με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο και του ανακοίνωσε πως σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Οι ενδείξεις και οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας εδώ και καιρό σχετικά με την απόφαση του έμπειρου τερματοφύλακα επαληθεύονται, καθώς ο Νικοπολίδης ενημέρωσε τη διοίκηση πως επιθυμεί να βάλει τέλος στη λαμπρή καριέρα του.

"Δεν τίθεται θέμα πτώχευσης" λέει ο Πεταλωτής...

Διέψευσε κατηγορηματικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, σενάρια και φήμες περί πτωχεύσεως της χώρας και περί επιστροφής στη δραχμή.


«Γινόμαστε μάρτυρες το τελευταίο διάστημα διαφόρων φημών για δήθεν επιστροφή στη δραχμή, δήθεν αναδιαρθρώσεις χρέους, υβριδικά συστήματα χρήματος και άλλα που ακούμε για πρώτη φορά», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και σημείωσε ότι «είναι φανερό πως τέτοια διασπορά πλήρως ανυπόστατων φημών μόνο σύγχυση και αποπροσανατολισμό προκαλεί στην προσπάθεια που καταβάλλει σύσσωμη η ελληνική κοινωνία για την ασφαλή έξοδο από την κρίση».

Η τιμή του Sir Elton John...

Ο συντηρητικός παραγωγός ραδιοφώνου, Rush Limbaugh, παντρεύτηκε για τέταρτη φορά το Σάββατο, την κατά 30 χρόνια νεότερή του Kathryn Rogers με μια χλιδάτη τελετή σε ξενοδοχείο του Palm Beach, παρουσία 400 καλεσμένων.


Ο Limbaugh είναι γνωστός για τις δεξιές του πεποιθήσεις και τις ρατσιστικές του επιθέσεις ενάντια στους ομοφυλόφιλους και στους έγχρωμους.

Ολοκληρώνεται το ξεπούλημα...Ενέργεια, λιμάνια, αεροδρόμια, σιδηρόδρομοι


Ενέργεια, λιμάνια, αεροδρόμια, σιδηρόδρομοι, οδικοί άξονες, φυσικό αέριο, νερό, τουριστικές υποδομές, ακίνητα του δημοσίου, παραδίνονται σε ιδιώτες


Google Chrome OS: Το νέο λειτουργικό τέλος του 2010

Μέσα στους τελευτσαίους μήνες του 2010 η Google θα διαθεσει στο κοινό το Chrome OS το νέο λειτουργικό της σύστημα ανοιχτού κώδικα


Η Google πριν περίπου ενάμισι χρόνολάνσαρε το Chrome το οποίο είναι ένα πρόγραμμα πλοήγησης στο internet όπως ο Internet Exlporer (Microsoft) ή το Safari (Mac) και σήμερα έχει 70 εκατομμύρια χρήστες.

Κάθαρση μέχρις... εσχάτων

Το σύστημα (πολιτικό- οικονομικό σε διαπλοκή) ήδη κόβει κομμάτια από τις σάρκες του σε μια προσπάθεια να κατευνάσει την οργή που συσσωρεύεται. Τα πρωτοσέλιδα στήνουν «αγχόνες» προσφέροντας στον κόσμο «θεάματα» καθώς ο... άρτος αρχίζει να γίνεται δυσεύρετος για ολοένα και μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού. Η διαχείριση της πείνας και της οργής είναι λοιπόν μια επιτακτική ανάγκη για το σύστημα. Θα τα καταφέρει; Θα ...τσιμπήσουμε; Δύσκολο, γιατί στην κοινωνία περισσεύει η οργή.


Το γαμήλιο δώρο της Μαριέττας Χρουσαλά!

ΕΔΩ ΚΑΡΑΒΙΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝΕ ΨΑΡΟΒΑΡΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΤΕ?

Γαμήλιο δώρο αξίας 7.000.000 ευρώ έκανε στην αγαπημένη του ο Λέων Πατίτσας.

Ο λόγος για την αγορά ενός υπερπολυτελούς σκάφους 32 μέτρων που αγόρασε ο εφοπλιστής. Ο Λεό που είναι λάτρης της θάλασσας, θέλησε να κάνει μια από τις ωραιότερες εκπλήξεις στην αγαπημένη του, όταν την περασμένη εβδομάδα της ανακοίνωσε πως αγόρασε το "Galactica", όπως έχει ονομάσει το σκάφος της Baia Yachts, για το γάμο τους.

Τεράστια η περιουσία του Τσοχατζόπουλου

Πανάκριβα ακίνητα σε Ακρόπολη, Θεσσαλονίκη, Ψυχικό, Πεδίον Άρεως και Κορινθία. Ερευνώνται και αυτά που έχει γράψει στη νυν και την πρώην σύζυγό του. Σήμερα πάει στην Επιτροπή Διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ.

Στην Επιτροπή Διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ πάει σήμερα ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος και φαίνεται πως αυτά που πρέπει να δικαιολογίσει είναι πολλά.
Τα κυριακάτικα δημοσιεύματα εφημερίδων εμφάνισαν και άλλα ακίνητα του πρώην υπουργού. Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά τέσσερα είναι τα ακίνητα – φιλέτα, που απόκτησε ο Άκης Τσοχατζόπουλος ή οι στενοί συγγενείς του κατά την πολιτική του σταδιοδρομία και τα οποία βρίσκονται στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ. Οι μέχρι στιγμής έρευνες αποκαλύπτουν έναν "χορό" εκατομμυρίων με αγοραπωλησίες ακινήτων, εμπλοκή εταιρείών offshore και επενδυτικές δραστηριότητες.

Οι πρώτες συμφωνίες για τον τουρισμό επικυρώθηκαν

Με 30 συμφωνίες νέες συμφωνίες έκλεισαν οι εργασίες του 1ου Ελληνο-Βουλγαρο-Τουρκικό Φόρουμ, στο οποίο παρευρέθησαν τουριστικοί πράκτορες των τριών χωρών και αντιπροσωπείες από τα προξενεία, το Σαββατοκύριακο στο Porto Carras στη Χαλκιδική.


Η οικονομική κρίση δεν έχει πλήξει μόνο την Ελλάδα αλλά και τις όμορες χώρες και ο τουρισμός αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι των εθνικών οικονομιών, πράγμα που σημαίνει πως η συνεργασία είναι αναγκαία στην παρούσα φάση. Έτσι, οι τουριστικοί πράκτορες της Ελλάδας, της Βουλγαρίας και της Τουρκίας αναγνωρίζοντας την συνεργασία ως μοχλό για την τουριστική ανάπτυξη των τριών χωρών, καθώς αυτές είναι όμορες, επεδίωξαν να ενισχύσουν τις δράσεις τους και να προσεκλύσουν το τουριστικό κοινό, που αγαπά την γεωγραφική ποικιλομορφία της Βαλκανικής Χερσονήσου αλλά και της Τουρκίας ως την εγγύτερη ευρωπαϊκή χώρα που ανήκει στην Ανατολή.

ΠΑΟΚ : Σήμερα η Απόφαση....

Τα μεσάνυχτα επέστρεψε από την Ιταλία ο Ζήσης Βρύζας που είχε επαφές με τους δύο προπονητές που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ, Μάριο Μπερέτα και Βάλτερ Νοβελίνο. Ο δικέφαλος φαίνεται πως κλίνει κυρίως προς τον πρώτο όμως η τελική απόφαση θα παρθεί σήμερα, μετά την συνάντηση του Ζήση Βρύζα με τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Όλα δείχνουν ότι μέχρι αύριο το θέμα θα έχει κλείσει ενώ αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί και η μεταγραφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη που θεωρείται δεδομένη.
πηγή :  http://www.metropolisradio.gr/

Πλοία με συνοδεία πολεμικών σκαφών απειλούν να στείλουν στη Γάζα οι Ιρανοί!

Αργά το βράδυ της Κυριακής, στενός συνεργάτης του ανώτατου ηγέτη του Ιράν δήλωσε ότι οι Φρουροί της Επανάστασης, ο ιδεολογικός στρατός του ιρανικού καθεστώτος, είναι έτοιμοι να συνοδεύσουν νηοπομπή με ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα, αν ο αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ δώσει σχετική εντολή. «Οι ναυτικές δυνάμεις των Φρουρών της Επανάστασης είναι πανέτοιμες να συνοδεύσουν στολίσκους της ελευθερίας και της ειρήνης που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια, η οποία συγκεντρώθηκε από όλο τον κόσμο για τον καταπιεσμένο λαό της Γάζας» είχε τονίσει ο Αλί Σιραζί, ο οποίος εκπροσωπεί τον αγιατολάχ Χαμενεΐ στους Φρουρούς της Επανάστασης, σύμφωνα με το ιρανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Mehr.

Το ελληνικό ντόμινο «γονατίζει» την Ευρωζώνη!

Τραβιούνται… από παντού οι κλωστές του μεγαλεπήβολου σχεδίου διάσωσης των 750 δις. ευρώ: Τρόμος για κατάρρευση ευρωπαϊκών τραπεζών, έντονες φήμες για τεράστιες ζημιές της Societe Generale, κλονίζεται το ευρώ – Νέο σοκ από Ουγγαρία, ανεβαίνουν τα CDS ακόμη και για τα ομόλογα Αυστρίας, Γαλλίας, Γερμανίας – «Δεν έχουμε αρκετά κεφάλαια για να σώσουμε την Ευρώπη», ομολογεί το ΔΝΤ



Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...