Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Το γαμήλιο δώρο της Μαριέττας Χρουσαλά!

ΕΔΩ ΚΑΡΑΒΙΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝΕ ΨΑΡΟΒΑΡΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΤΕ?

Γαμήλιο δώρο αξίας 7.000.000 ευρώ έκανε στην αγαπημένη του ο Λέων Πατίτσας.

Ο λόγος για την αγορά ενός υπερπολυτελούς σκάφους 32 μέτρων που αγόρασε ο εφοπλιστής. Ο Λεό που είναι λάτρης της θάλασσας, θέλησε να κάνει μια από τις ωραιότερες εκπλήξεις στην αγαπημένη του, όταν την περασμένη εβδομάδα της ανακοίνωσε πως αγόρασε το "Galactica", όπως έχει ονομάσει το σκάφος της Baia Yachts, για το γάμο τους.


Το syperyacht είναι ένα από τα πιο σπάνια κομμάτια στην Ευρώπη, είναι 32 μέτρα και διαθέτει τέσσερις καμπίνες με δικό τους μπάνιο, για τους φιλοξενούμενους του. Κατασκευάστηκε σε ναυπηγείο της Ιταλίας και έχει δυο μηχανές 2.500Hp η καθεμία, που το κάνουν πάρα πολύ γρήγορο! Ακόμη, διαθέτει ένα καπετάνιο και τριμελές πλήρωμα.


Σύμφωνα με πληροφορίες ελληνικής εφημερίδας, τα εγκαίνια του σκάφους έγιναν την περασμένη εβδομάδα και το ζευγάρι είχε καλέσει τους στενούς του φίλους στη μαρίνα του Φλοίσβου για να το γιορτάσουν!

---Αυτή είναι η Ελλάδα των δύο ταχυτητων γιατί κάποιοι είναι πιο ίσοι από τους ισους, τώρα τρέχα εσύ φουκαρά να φέρεις στο σπίτι τα 700 ευρώ... Αυτή είναι η Ελλάδα που δημιουργήσανε οι Παπαντρέηδες και οι Καραμανλήδες τα τελευταία 65 χρόνια, αυτό που θέλανε το καταφέρανε να περνάνε οι 5000 δικοί τους καλά εκμεταλλευόμενοι τους υπόλοιπους 9.995.000 συμπολίτες τους και στο τέλος να τους βάζουν να πληρώνουνε και την στραβή ....

Μπράβο βρε παιδιά το σημείο κλειδί είναι η προκλητικότητα μέσα στην ΦΤΩΧΙΑ...

πηγή :  http://www.sigmalive.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα νέα και οι ειδήσεις από τα Stournaria

Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...