Οι Λαθρομεταναστες θα μπουνε στα στρατοπεδα

Για το σχέδιο του Μ. Χρυσοχοϊδη σχετικά με τα 30 κέντρα προσωρινής φύλαξης παράνομων μεταναστών

Ελληνικα Mirage Vs Τουρκικη Φρεγατα

Mαχητικά αεροσκάφη Μirage 2000, προερχόμενα από την Τανάγρα στοχοποίησαν την τουρκική φρεγάτα Gaziantep (F490)

Προετοιμασια των ΗΠΑ για πολεμο

Πολεμική προετοιμασία 90 ημερών από τις ΗΠΑ μεταφέρουν πολεμικά πλοία, ναρκαλιευτικά όπλα και πυρομαχικα

Η Τουρκια αποφασισμενη για αντιπαραθεση

Oι αποκαλύψεις του Wikileaks που δημοσιεύουν «Τα Νέα», και θέλουν την Τουρκία αποφασισμένη για στρατιωτική αντιπαράθεση

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Παπούλιας: H κρίση είναι βαθιά πολιτική...

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν μας είπε κάτι που δεν ξέραμε λέγοντας ότι η κρίση είναι βαθιά πολιτική, εμείς απλά εκείνο που έχουμε να πούμε είναι ότι γιατί τον ζαλίζουνε τον άνθρωπο και τον ταλαιπωρούνε αφού η συγκεκριμένη πρόταση που έκανε δεν πρόκειται όσον αφορά τους πολιτικούς να γίνει δεκτή... τους λόγους θα τους εξηγήσουμε παρακάτω, αλλά ας δούμε πρώτα τι πρότεινε ο Κάρολος Παπούλιας

1. Μετατροπή της Φοροδιαφυγής σε ιδιώνυμο αδίκημα
2. Κατάργηση της Βουλευτικής Ασυλίας.
3. Αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών.
4. Μείωση της χρηματοδότησης των κομμάτων και διαφάνεια στα οικονομικά τους.
5. Αλλαγή του εκλογικού νόμου και του πόθεν έσχες των βουλευτών για την αντιμετώπιση του πολιτικού μαύρου χρήματος.

Η συνομωσία κατά του Ελληνικού Λαού - Alex Jones ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ! 2/2 (Greek subs)

Ένα ντοκουμέντο ηχητικό μέσα από το οποίο αποκαλύπτεται η συνομωσία που υπάρχει για να γίνει η χώρα μας πειραματόζωο στην προσπάθεια επιβολής της παγκοσμιοποίησης στους λαούς... Έλληνες ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ .... ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ... ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ... ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΑΣ...




Σκάνδαλο JP Morgan πίσω από τη διεθνή θύελλα;

Πηγή : http://www.banksnews.gr/portal/home-page/124-top-story/728--jp-morgan-----

Μια ποινική έρευνα που φέρεται να έχει αρχίσει το υπουργείο Δικαιοσύνης στις ΗΠΑ, για ένα σκάνδαλο πολλών μεγατόνων, που σχετίζεται με πιθανή χειραγώγηση της προθεσμιακής αγοράς πολύτιμων μετάλλων από την JP Morgan ενδέχεται να συνδέεται με την τελευταία διεθνή θύελλα στις αγορές, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες τραπεζικές πηγές.


Οι είδηση που κυκλοφορούσε στα τραπεζικά γραφεία και στο διαδίκτυο εδώ και αρκετές ημέρες έφθασε πλέον και στον αμερικανικό Τύπο, καθώς η New York Post ανέφερε σε σχετικό δημοσίευμα, ότι οι ομοσπονδιακές αρχές στις ΗΠΑ έχουν αρχίσει παράλληλες έρευνες σε ποινικό και αστικό επίπεδο κατά της JP Morgan Chase για μεγάλη υπόθεση χειραγώγησης της τιμής του αργύρου στην προθεσμιακή αγορά πολύτιμων μετάλλων.

Ε.Ε: Εφιάλτης στο δρόμο με τα 600 δισ. ευρώ!

Από φιάσκο σε φιάσκο οδηγεί η κακοφωνία της ευρωπαϊκής Βαβέλ, αφήνοντας τις διεθνείς αγορές στο χείλος της αβύσσου: οι διαρροές από τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Ecofin, που εξελίχθηκε σε θρίλερ, έκαναν λόγο για ένα πρωτοφανές στην ιστορία ευρωπαϊκό πακέτο διάσωσης των ασθενέστερων χωρών της Ευρωζώνης, η αξία του οποίου μπορεί να φθάσει τα 500 δις. ευρώ, αλλά μέχρι τη 2.30 π.μ. (ώρα Ελλάδας) η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου για τις επίσημες ανακοινώσεις δεν είχε αρχίσει!

Οι υπουργοί Οικονομικών συνεδρίαζαν χθες για ώρες, με εντολή των ηγετών να έχουν καταλήξει σε συμφωνία πριν ανοίξουν οι αγορές στην Ασία, με κίνδυνο να συνεχισθεί η κατρακύλα του ευρώ και η κατάσταση πανικόβλητης φυγής των κεφαλαίων στην ασφάλεια (;) του αμερικανικού δολαρίου. Όμως, ο ευρωπαϊκός νόμος του Μέρφι λειτούργησε εκ νέου και… ό,τι μπορούσε να πάει στραβά πήγε, με αποτέλεσμα το άνοιγμα των αγορών στην Ασία και την Αυστραλία να βρει την Ευρώπη χωρίς ανακοινώσεις για το σχέδιο διάσωσης.

πηγή : http://www.sofokleous10.gr/portal2/toprotothema/toprotothema/------600---2010050923004/

Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...