Οι Λαθρομεταναστες θα μπουνε στα στρατοπεδα

Για το σχέδιο του Μ. Χρυσοχοϊδη σχετικά με τα 30 κέντρα προσωρινής φύλαξης παράνομων μεταναστών

Ελληνικα Mirage Vs Τουρκικη Φρεγατα

Mαχητικά αεροσκάφη Μirage 2000, προερχόμενα από την Τανάγρα στοχοποίησαν την τουρκική φρεγάτα Gaziantep (F490)

Προετοιμασια των ΗΠΑ για πολεμο

Πολεμική προετοιμασία 90 ημερών από τις ΗΠΑ μεταφέρουν πολεμικά πλοία, ναρκαλιευτικά όπλα και πυρομαχικα

Η Τουρκια αποφασισμενη για αντιπαραθεση

Oι αποκαλύψεις του Wikileaks που δημοσιεύουν «Τα Νέα», και θέλουν την Τουρκία αποφασισμένη για στρατιωτική αντιπαράθεση

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Η Google θα δώσει στα κράτη τα προσωπικά δεδομένα που μάζεψε ... κατά λάθος!

 Η νέα CIA; Η Google θα διαβιβάσει στις ευρωπαϊκές ρυθμιστικές αρχές τα προσωπικά δεδομένα που συνέλεξε τυχαία κρατώντας τις ιδιωτικές ανταλλαγές στη διάρκεια φωτογραφικών λήψεων για την εφαρμογή της "Street View", δήλωσε την Παρασκευή ο γενικός διευθυντής της σε μία συνέντευξη στους "Financial Times".

Ο Σμιτ δήλωσε πως θα διαβιβάσει τις πληροφορίες αυτές κατ΄αρχήν στις γερμανικές, γαλλικές, ισπανικές και ιταλικές αρχές προστασίας δεδομένων, οι οποίες προβλέπουν αυτή τη στιγμή ποινική διερεύνηση της υπόθεσης.

Τεχνολογία - Έξυπνα» ρούχα που προσφέρουν συναισθηματική υποστήριξη!

Αν η αυτή η μόδα εξαπλωθεί, τότε οι ψυχολόγοι θα τα βάψουν μαύρα γιατί η πελατεία τους θα μειωθεί! Η αιτία θα είναι τα νέα «έξυπνα» ρούχα που είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να αναλύουν τη διάθεση του κατόχου τους και να κάνουν ό,τι μπορούν για να του τη φτιάξουν. Πώς γίνεται αυτό; Τα ρούχα είναι εφοδιασμένα με ηχεία και οθόνες που παίζουν αυτομάτως τραγούδια ή δείχνουν λέξεις και εικόνες, που τα ρούχα «κρίνουν» ότι θα βελτιώσουν τη συναισθηματική κατάσταση του «αφεντικού» τους!


Οι «Μένγκελε» της CIA...

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ.---


Στην προσπάθειά της η κυβέρνηση Μπους να μπορεί να αποδείξει «ότι οι βελτιωμένες μέθοδοι ανάκρισης είναι νόμιμες» και ότι οι μέθοδοι ανάκρισης δεν εμπίπτουν στα βασανιστήρια, η CIA στρατολόγησε Αμερικανούς γιατρούς που χρησιμοποίησαν τους κρατούμενους που βασανίζονταν και ως «πειραματόζωα», όπως αναφέρει έκθεση της οργάνωσης «Γιατροί για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα» (PHR), που δόθηκε χτες στη δημοσιότητα και η οποία ζητά το άνοιγμα ποινικής έρευνας.

Βατοπεδι - Εξεταστική... Δεν κατέληξαν σε κοινό πόρισμα

Σε ένα πόρισμα με πέντε διαφορετικές θέσεις κατέληξε η Εξεταστική Επιτροπή που διερευνούσε επί τέσσερις μήνες την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου. Πάντως, τα πέντε κόμματα συμφώνησαν σε μια συμπερασματική έκθεση έξι σημείων και στην ανάγκη σύστασης προανακριτικής επιτροπής.


Όπως αναμενόταν, το ΠΑΣΟΚ ζητά τελικά τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών για τους πρώην υπουργούς και υφυπουργούς της ΝΔ Ευάγγ. Μπασιάκο, Αλ. Κοντό, Π. Δούκα, Θ. Ρουσόπουλο, Γ. Βουλγαράκη και Κ. Κιλτίδη. Για τους κ. Δρυ και Φωτιάδη ζητά τη διερεύνυση πολιτικών ευθυνών.

Μπιλ Γκέιτς - Ενάμισι δισ. ευρώ για παιδιά και γυναίκες

Το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς προσφέρει 1,5 δισ. δολάρια σε ένα νέο πρόγραμμα του ΟΗΕ που έχει στόχο να δώσει στις γυναίκες και τα παιδιά όλου του κόσμου πρόσβαση σε υγειονομικές υπηρεσίες.

«Οι γυναίκες και τα παιδιά είναι πάντα τελευταίοι στην προτεραιότητα για θέματα υγείας. Είναι ηθικά απαράδεκτο [...] Είναι πραγματικό θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων» δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Γκι-Μουν, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα στην Ουάσινγκτον.

Αύξηση του φόρου των καταθέσεων μελετά το υπουργείο

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει σημάνει «συναγερμός» στο υπουργείο Οικονομικών για τη βελτίωση της είσπραξης των εσόδων και όχι μόνο. Στελέχη του υπουργείου εκτιμούν ότι θα περάσουν με επιτυχία το πρώτο τεστ της ερχόμενης Δευτέρας, αλλά θεωρούν καθοριστικής σημασίας και μεγάλης βαρύτητας το τεστ του Σεπτεμβρίου.



Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...