Οι Λαθρομεταναστες θα μπουνε στα στρατοπεδα

Για το σχέδιο του Μ. Χρυσοχοϊδη σχετικά με τα 30 κέντρα προσωρινής φύλαξης παράνομων μεταναστών

Ελληνικα Mirage Vs Τουρκικη Φρεγατα

Mαχητικά αεροσκάφη Μirage 2000, προερχόμενα από την Τανάγρα στοχοποίησαν την τουρκική φρεγάτα Gaziantep (F490)

Προετοιμασια των ΗΠΑ για πολεμο

Πολεμική προετοιμασία 90 ημερών από τις ΗΠΑ μεταφέρουν πολεμικά πλοία, ναρκαλιευτικά όπλα και πυρομαχικα

Η Τουρκια αποφασισμενη για αντιπαραθεση

Oι αποκαλύψεις του Wikileaks που δημοσιεύουν «Τα Νέα», και θέλουν την Τουρκία αποφασισμένη για στρατιωτική αντιπαράθεση

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Στην Αθήνα ο λαός του Ηρακλή

Στην Αθήνα αρχίζουν να φτάνουν οι φίλαθλοι του Ηρακλή από την Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την αδικία σε βάρος της αγαπημένης τους ομάδας. Αρκετά πούλμαν αλλά και Ι.Χ. ήδη έχουν φτάσει στην πρωτεύουσα, με το μεγάλο ραντεβού να έχει οριστεί να πραγματοποιηθεί στα Προπύλαια ενώ θα ακολουθήσει πορεία μέσα στην Αθήνα από τους φιλάθλους του Ηρακλή, παρουσία επιφανών μελών της «κυανόλευκης οικογένειας». Το ταξίδι των φιλάθλων του Ηρακλή ξεκίνησε νωρίς το πρωί και σε όλη την διάρκεια της μετάβασης τους στην Αθήνα δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό πρόβλημα.
πηγή : http://www.metropolisradio.gr/

Μπερέτα και Αρτούρ στον ΠΑΟΚ ...

Τον Μάριο Μπερέτα, μαζί με τον τερματοφύλακα της Ρόμα, Αρτούρ, στέλνουν στον ΠΑΟΚ οι Ιταλοί! «Στο μεταξύ, ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, Artur, ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την Ιταλία και να πάει στον ΠΑΟΚ με τον Mario Beretta. Ο Ιταλός τεχνικός θα κάθεται στον πάγκο της Ελληνικής ομάδας» αναφέρει η ιστοσελίδα «romacalcionews.it», η οποία αναπαράγει το ρεπορτάζ από την «Corriere dello Sport», που θεωρεί βεβαίως τελειωμένη τη συμφωνία του Δικέφαλου με τον Μπερέτα.

Συνωστισμός για τα «Φρουτάκια»

Η πρόθεση της κυβέρνησης να επαναφέρει τα «φρουτάκια» ώστε να εισπράξει πάνω από 500 εκατ. ευρώ από τη διαδικασία αδειοδότησης έχει ενεργοποιήσει και την Ομοσπονδία Συλλόγων Ηλεκτρονικών Παιχνιδιών Ελλάδος (ΟΣΗΠΕ) που συμφωνα με τον πρόεδρο της κ.Αγγ. Καλλινικίδη δημιουργεί πολυμετοχική εταιρεία για να διεκδικήσει μια άδεια κόντρα στα μεγαθήρια όπως ο ΟΠΑΠ, η Lottomatica και η Intralot.

Οι κόκκινες Γόβες και το βασίλειο του τίποτα...

Γράφει η Amelie Law

 http://amelielaw.wordpress.com/2010/06/08/redshoes/

«Ουφ! Επιτέλους, σπίτι!» σκέφτηκε, μόλις γύρισε το κλειδί στην πόρτα, επιστρέφοντας αργά το βράδυ πια, μετά από άλλη μια δύσκολη Δευτέρα. Παράτησε τσάντες, πέταξε γόβες στον αέρα και τις είδε να προσγειώνονται τη μία πάνω στην καρέκλα του γραφείου και την άλλη στη γωνία παρέα με μια ροζ παντόφλα. «Αχά! Εκεί τρύπωσες παλιοσιχαμένη» μονολόγησε και έσκυψε να πιάσει την παντοφλίτσα. Με τα ρούχα ακόμα κάθισε στον καναπέ και έγειρε πίσω, κοιτώντας το ταβάνι. Εικόνες εισέβαλαν βίαια στο μυαλό της. Έκλεισε τα μάτια προσπαθώντας να…

Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...