Οι Λαθρομεταναστες θα μπουνε στα στρατοπεδα

Για το σχέδιο του Μ. Χρυσοχοϊδη σχετικά με τα 30 κέντρα προσωρινής φύλαξης παράνομων μεταναστών

Ελληνικα Mirage Vs Τουρκικη Φρεγατα

Mαχητικά αεροσκάφη Μirage 2000, προερχόμενα από την Τανάγρα στοχοποίησαν την τουρκική φρεγάτα Gaziantep (F490)

Προετοιμασια των ΗΠΑ για πολεμο

Πολεμική προετοιμασία 90 ημερών από τις ΗΠΑ μεταφέρουν πολεμικά πλοία, ναρκαλιευτικά όπλα και πυρομαχικα

Η Τουρκια αποφασισμενη για αντιπαραθεση

Oι αποκαλύψεις του Wikileaks που δημοσιεύουν «Τα Νέα», και θέλουν την Τουρκία αποφασισμένη για στρατιωτική αντιπαράθεση

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Δημοσκοπήσεις κατά παραγγελία

Και πάλι για τα γιουσουφάκια των πολιτικών και τους Χατζηαβάτηδες των δημοσιογράφων.


Ή πως και με πιο τρόπο πλασάρονται μέσω των δημοσκοπήσεων ενδεχόμενα συμπεράσματα που έχουν προαποφασιστεί από πολιτικά και δημοσιογραφικά γραφεία.

Σε δημοσκόπηση της MRB, που δημοσιεύει η σημερινή Realnews δύο σκοποί της μέτρησης διαφαίνονται, που μάλλον ήταν και επιδιωκόμενοι ( από τα ίδια ή διαφορετικά κέντρα, αλλά εκτελεσμένα από το πρόθυμο δημοσιογραφικό όργανο με την βοήθεια της ορντινάντσας).

Όταν η Αριστερά αυτοκτονεί του Κώστα Βεργόπουλου

πηγή : http://skliros.blogspot.com/

Ενώ ο καπιταλισμός βυθίζεται σε βαθιά διαρθρωτική κρίση, η Αριστερά στην εποχή μας αυτοκτονεί, τόσο στη χώρα μας όσο και στην Ευρώπη.


Η παράδοξη εμπειρία του 1930 επαναλαμβάνεται: ο φιλελεύθερος και ασύδοτος καπιταλισμός καταβαραθρώθηκε τότε, όπως και σήμερα, όμως η υπέρβασή του δεν προήλθε από την Αριστερά, αλλά από δυνάμεις που η Αριστερά εσπίλωνε ως «μη-ταξικές», «μικροαστικές», «ουτοπικές».

Πάει για εκλογές το φθινοπωρο ο Παπανδρεου αν δεν περάσει το εργασιακο - ασφαλιστικο


Καθοριστικό το επόμενο δεκαήμερο - Μαξίμου προς τους διαφωνούντες βουλευτές: "Εκλογές το φθινόπωρο αν αντιδράσετε σε εργασιακο, ασφαλιστικο"
- Σοβαρές διαφωνίες βουλευτών αλλα και υπουργών απειλούν τη συνοχή του ΠΑΣΟΚ

- Ο Παπανδρέου στέλνει σαφές μήνυμα σε όλους για διπλές κάλπες το φθινόπωρο αν δεν περάσουν οι αλλαγές

Η κυβέρνηση Παπανδρεου μπαίνει στην πιό δύσκολη περίοδο του βίου της καθώς δυο πολύ σκληρές μεταρυθμίσεις στα εργασιακα και στο ασφαλιστικό πρέπει να υλοποιηθούν μέσα στο επόμενο δεκαημερο. Πρόκειται για δραματικές αλλάγες που όπως λένε πολλα στελεχη του ΠΑΣΟΚ θα καταγραφουν στην ιστορια ως η πιο μελανή σελίδα του κόμματος.Θα προκαλεσουν,οπως υποστηριζουν μη αναστρεψιμη ζημια και θα οδηγήσουν αναποφευκτα στην απαξίωση του ΠΑΣΟΚ και τη συρρίκνωση του.



πηγή :  http://www.newsit.gr/

Το μεγάλο κόλπο των 5 δισ. στην υγεία... πολλά τα αρπακτικά...

  Σκανδαλώδεις υπερτιμολογήσεις και αδιαφανείς αναθέσεις για προμήθειες δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ αποκαλύπτουν οι πρώτοι έλεγχοι των υπουργείων Οικονομικών, Υγείας και Εργασίας στα νοσοκομεία και στις μονάδες υγείας των ασφαλιστικών ταμείων.

*Προμήθειες εκατομμυρίων ευρώ, ακόμη και για αναλώσιμα υλικά, γίνονται χωρίς διαγωνισμό, με απευθείας αναθέσεις ή επεκτάσεις προηγούμενων συμβάσεων.


Η περιστολή δαπανών έχει φουντώσει σ' όλα τα ελληνικά νοικοκυριά...

Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ για την περιστολή δαπανών έχει φουντώσει σε όλα τα ελληνικά νοικοκυριά. Υπό την πίεση της ύφεσης, της μείωσης των εισοδημάτων, της ανεργίας αλλά και της αρνητικής ψυχολογίας, όλοι ψάχνουν τι να κόψουν και πόσο.

Κι όμως, εκτός από τις «βίαιες αποφάσεις» που έχουν ως αποτέλεσμα να αλλάζει άρδην η καθημερινότητα του νοικοκυριού, υπάρχουν και πρακτικές που βελτιώνουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό χωρίς να απαιτούν μεγάλες θυσίες.


Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...