Οι Λαθρομεταναστες θα μπουνε στα στρατοπεδα

Για το σχέδιο του Μ. Χρυσοχοϊδη σχετικά με τα 30 κέντρα προσωρινής φύλαξης παράνομων μεταναστών

Ελληνικα Mirage Vs Τουρκικη Φρεγατα

Mαχητικά αεροσκάφη Μirage 2000, προερχόμενα από την Τανάγρα στοχοποίησαν την τουρκική φρεγάτα Gaziantep (F490)

Προετοιμασια των ΗΠΑ για πολεμο

Πολεμική προετοιμασία 90 ημερών από τις ΗΠΑ μεταφέρουν πολεμικά πλοία, ναρκαλιευτικά όπλα και πυρομαχικα

Η Τουρκια αποφασισμενη για αντιπαραθεση

Oι αποκαλύψεις του Wikileaks που δημοσιεύουν «Τα Νέα», και θέλουν την Τουρκία αποφασισμένη για στρατιωτική αντιπαράθεση

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Αυλαία στην πορεία των "Scorpions" με τρεις συναυλίες στην Ελλάδα


«Αυλαία» στη μουσική τους πορεία βάζουν οι «Scorpions» με μια παγκόσμια περιοδεία τους, στην οποία υπόσχονται να ροκάρουν… «σαν τυφώνας». Στους πρώτους σταθμούς της περιοδείας συγκαταλέγονται οι εμφανίσεις τους σε Θεσσαλονίκη, Γιάννενα και Πάτρα.


Η ζωή του Μπέκαμ σε κόμικ

Ο αστέρας του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ θα είναι ο ήρωας ενός κόμικ, στο οποίο θα εξιστορείται η ζωή του, από τα παιδικά του χρόνια που ονειρευόταν να γίνει ποδοσφαιριστής μέχρι την κορύφωση της επιτυχίας του, ανέφερε η ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου Bluewater χθες Τετάρτη.


Υπό τον τίτλο "Διάσημος: Ντέιβιντ Μπέκαμ", το βιβλίο θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο και είναι το τελευταίο κόμικ σε μία σειρά των εν λόγω εκδόσεων για τη ζωή πολιτικών και διασημοτήτων, ανάμεσά τους η Χίλαρι Κλίντον, και καλλιτεχνών, όπως η Έλεν ντε Τζένερις.

Πρωτοπορεί το πολυτεχνείο Κρήτης, κατασκεύασε αυτοκίνητο...


Το αυτοκίνητο κατασκεύασε η ερευνητική ομάδα του Πολυτεχνείου Κρήτης και η σημερινή του βόλτα έγινε στην πλατεία Ελευθερίας έξω από το Νομαρχιακό Μέγαρο Χανίων.

Το πρωτοποριακό όχημα που κέρδισε το πρώτο βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό για καινοτόμες ιδέες στον τομέα της ασφάλειας και της εξοικονόμησης καυσίμων, έκανε σήμερα το μεσημέρι τη "βόλτα" του στα Χανιά.

Δρομολογούνται έργα ΣΔΙΤ ύψους €2 δισ...

Ένα στα δύο έργα (στις συμπράξεις δημοσίου και ιδιωτικού τομέα) που εγκρίθηκαν από την προηγούμενη κυβέρνηση βρίσκονται σήμερα σε εξέλιξη, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κα Λούκα Κατσέλη από τα 57 έργα ΣΔΙΤ που ενέκρινε η πρώην ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας μόνο 22 μπορούν να δημοπρατηθούν και να υλοποιηθούν.


Κυρώσεις κατά του Ιράν εξετάζει η Ε.Ε.

Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών, Ουίλιαμ Χέιγκ, εκτίμησε ότι η ΕΕ θα πρέπει να λάβει «συμπληρωματικά μέτρα».


Η Ευρωπαϊκή Ένωση εξετάζει το ενδεχόμενο κυρώσεων κατά του Ιράν, πέρα από αυτές που αποφάσισε χθες Τετάρτη στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, και το θέμα θα είναι στην ημερήσια διάταξη δύο συνόδων την επόμενη εβδομάδα, έγινε σήμερα γνωστό από διπλωματικές πηγές.

Ιντερ ... Ανακοίνωσε Μπενίτεθ για δύο χρόνια

O Ράφα Μπενίτεθ είναι και επίσημα από το μεσημέρι της Πέμπτης (10/6) ο διάδοχος του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο των πρωταθλητών Ευρώπης και νταμπλούχων Ιταλίας.

Η διοίκηση της Ίντερ ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας της ότι κατέληξε σε συμφωνία με τον Ισπανό τεχνικό για τα επόμενα δύο χρόνια, με το πρώην αφεντικό της Λίβερπουλ να παρουσιάζεται την ερχόμενη Δευτέρα στους εκπροσώπους του Τύπου.


Επιμένει για την αλλαγή των συνθηκών της Ε.Ε. η Μέρκελ


Μιλώντας σε κοινή συνέντευξη Τύπου, η Άνγκελα Μέρκελ υποστήριξε ξανά ότι πρέπει να υπάρξουν αλλαγές στις συνθήκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενώ ο Χέρμαν Βαν Ρομπάι δήλωσε ότι η συζήτηση αυτή δεν αποτελεί ταμπού αλλά προτεραιότητά του είναι να εργαστεί στο υπάρχον πλαίσιο.



Έφυγε οριστικά η Ναταλία Λιονάκη από το μοναστήρι!


Η υπόθεση της όμορφης ηθοποιού που εγκατέλειψε τα εγκόσμια είχε απασχολήσει ιδιαίτερα τα μέσα, όπως και η επιστροφή της στο πατρικό της σπίτι. Πριν από μερικούς μήνες, η Ναταλία όπως αποφάσισε να μπει στο μοναστήρι, αποφασίζει και να το εγκαταλείψει και να επιστρέψει στο σπίτι της. Σήμερα ζει με τη μητέρα της στο πατρικό της σπίτι στο Παγκράτι, απομονωμένη από όλους, χωρίς να θέλει να κάνει οποιαδήποτε δήλωση για την απόφασή της. ''Η Ναταλία έχει αποφασίσει να μη μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης για μεγάλο διάστημα'', δηλώνει κοντινός της άνθρωπος στο PEOPLE που κυκλοφορεί.

Το 75% των επενδυτών βλέπει ελληνική πτώχευση…


Πολύ περιορισμένη είναι η εμπιστοσύνη των επενδυτών ανά τον κόσμο στην ευρωπαϊκή προσπάθεια για τον έλεγχο της κρίσης χρέους, με το 73% εξ αυτών να θεωρεί πιθανή την ελληνική στάση πληρωμών. Μεγάλη είναι εξάλλου και η αμφισβήτηση που εκφράζεται προς την πολιτική του προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν Κλοντ Τρισέ.




Βόμβα Siemens στην «αφρόκρεμα» επιχειρηματιών!

Επιφανείς χρηματιστές, μάνατζερ και επιχειρηματίες βρίσκονται στο στόχαστρο της έρευνας της Εξεταστικής Επιτροπής για το σκάνδαλο Siemens και οι «βόμβες» αυτής της σκοτεινής υπόθεσης απομακρύνονται για λίγο από το πολιτικό σκηνικό, μεταφερόμενες στο επιχειρηματικό, με απρόβλεπτες παρενέργειες!




Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...