Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Ιντερ ... Ανακοίνωσε Μπενίτεθ για δύο χρόνια

O Ράφα Μπενίτεθ είναι και επίσημα από το μεσημέρι της Πέμπτης (10/6) ο διάδοχος του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο των πρωταθλητών Ευρώπης και νταμπλούχων Ιταλίας.

Η διοίκηση της Ίντερ ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας της ότι κατέληξε σε συμφωνία με τον Ισπανό τεχνικό για τα επόμενα δύο χρόνια, με το πρώην αφεντικό της Λίβερπουλ να παρουσιάζεται την ερχόμενη Δευτέρα στους εκπροσώπους του Τύπου.




"Η Ίντερ καλωσορίζει τον Ράφα Μπενίτεθ. Με αμοιβαία ικανοποίηση, υπογράφηκε διετές συμβόλαιο συνεργασίας που θα δέσει τον Ισπανό τεχνικό στην ομάδα μέχρι τις 30 Ιουνίου 2012.

Την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2010, από τις 12.00, ο Ράφα Μπενίτεθ θα είναι στη διάθεση των δημοσιογράφων στο πλαίσιο της παρουσίασής του που θα λάβει χώρα στο αθλητικό κέντρο "Άντζελο Μοράτι" του Απιάνο Τζεντίλε (Κόμο)", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των Μιλανέζων.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, το πρώτο πράγμα που ζήτησε ο Μπενίτεθ για να έρθει σε συμφωνία είναι να παραμείνουν κάτοικοι "Μεάτσα" τρεις σημαντικοί παίκτες της Ίντερ, οι Ζανέτι, Μιλίτο και Σνάιντερ, με τον Χαβιέρ Μαστσεράνο να είναι το όνομα που φιγουράρει στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Μαδριλένου.

πηγή :  http://www.sport24.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα νέα και οι ειδήσεις από τα Stournaria

Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...