Οι Λαθρομεταναστες θα μπουνε στα στρατοπεδα

Για το σχέδιο του Μ. Χρυσοχοϊδη σχετικά με τα 30 κέντρα προσωρινής φύλαξης παράνομων μεταναστών

Ελληνικα Mirage Vs Τουρκικη Φρεγατα

Mαχητικά αεροσκάφη Μirage 2000, προερχόμενα από την Τανάγρα στοχοποίησαν την τουρκική φρεγάτα Gaziantep (F490)

Προετοιμασια των ΗΠΑ για πολεμο

Πολεμική προετοιμασία 90 ημερών από τις ΗΠΑ μεταφέρουν πολεμικά πλοία, ναρκαλιευτικά όπλα και πυρομαχικα

Η Τουρκια αποφασισμενη για αντιπαραθεση

Oι αποκαλύψεις του Wikileaks που δημοσιεύουν «Τα Νέα», και θέλουν την Τουρκία αποφασισμένη για στρατιωτική αντιπαράθεση

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Πόσο επηρεάζει η κρίση τη διατροφή και τον τρόπο ζωής των Ελλήνων

Σκοπός της έρευνας της επιστημονικής ομάδας διατροφής, ανέφερε ο Μανώλης Μανωλαράκης, ήταν να ανιχνευτούν οι πρώτες επιδράσεις της οικονομικής κρίσης στις διατροφικές συνήθειες και τις καταναλωτικές προτιμήσεις του Ελληνικού πληθυσμού αλλά και να αναγνωριστούν οι τρόποι αντίδρασής του στα νέα οικονομικά δεδομένα. Παραπέρα διερευνήθηκαν και οι πιθανές μελλοντικές γενικές του τάσεις σε ειδικότερα ζητήματα διατροφικών επιλογών.


Οι Ελβετοί τουρίστες είναι γοητευμένοι με την Ελλάδα

H μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα 20minutes, που διανέμεται δωρεάν στην Ελβετία, με τίτλο «Η Ελλάδα, που βρίσκεται σε κρίση, γοητεύει τους Ελβετούς» έγραψε στο χθεσινό φύλλο της ότι σύμφωνα με το περιοδικό «Cash» οι Ελβετοί τουρίστες, παρά την οικονομική κρίση και τις απεργίες, αναμένεται να επισκεφθούν μαζικά φέτος την Ελλάδα. Ήδη τον περασμένο χρόνο ο αριθμός των Ελβετών τουριστών προς την Ελλάδα είχε σημειώσει ρεκόρ με 600.000 περίπου ταξιδιώτες.

Τουρκία - Ισραήλ στην κόψη του ξυραφιού...

Στην κόψη του ξυραφιού βρίσκονται οι σχέσεις ανάμεσα στην Τουρκία και το Ισραήλ. Οι εξελίξεις μετά από το ισραηλινό ρεσάλτο πριν από δύο εβδομάδες στη νηοπομπή που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας είναι δραματικές, με το παλαιστινιακό κίνημα του PKK να παίζει τον δικό του ρόλο στην ανοιχτή διένεξη Άγκυρας και Ιερουσαλήμ.


Moody's: Η Ελλάδα δεν χρεοκοπεί, αλλά την υποβαθμίζουμε

Η Ελλάδα δεν χρεοκοπεί, αλλά την υποβαθμίζουμε. Την τραγελαφική αυτή ανακοίνωση έκανε την Δευτέρα η Moody’s Investors Service προκαλώντας την έντονη αντίδραση των Ελλήνων τραπεζιτών που έσπευσαν να χαρακτηρίσουν την κίνηση του οίκου ως «χτύπημα κάτω από τη ζώνη» σε μία περίοδο μάλιστα που «η χώρα έχει αφήσει πίσω τα χειρότερα».

Με το δεξί οι Οράνιε, 2-0 νίκησαν τους Δανούς...

Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε ο αρχηγός της Ολλανδίας, Τζιοβάνι φαν Μπρόκχορστ την 100η συμμετοχή του με τη φανέλα των «οράνιε», καθώς η ομάδα του έκανε ιδανική πρεμιέρα στον Ε’ Ομιλο επικρατώντας με 2-0 της Δανίας. Για 20ο ματς παρέμεινε αήττητη η ομάδα του Μπερτ φαν Μάαρβικ!


Η νίκη ήταν πέρα για πέρα δίκαιη για τους Ολλανδούς, που χρειάστηκαν και την βοήθεια του Σ. Πόουλσεν, που σημείωσε αυτογκόλ, για να πάρουν μπρος, ενώ ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους με την είσοδο του Ελία (67') στο ματς.

Τα 5 καλύτερα φρούτα για να έχετε την καλύτερη υγεία...


Μήπως πονάτε τα κόκαλα σας ; Έχετε ψηλή χοληστερίνη ;Θέλετε να αδυνατίσετε; Τα φρούτα είναι που θα σας βοηθήσουν να καλυτερεύσετε την υγεία σας . Όλοι πλέον γνωρίζουμε πόσο σημαντικό για την υγεία, την ευεξία και την ομορφιά μας είναι μια διατροφή πλούσια σε φρούτα .Τα φρούτα είναι πολύ σημαντικά για την υγεία το ανθρώπου, επειδή περιέχουν πολλές βιταμίνες και ανόργανα στοιχεία, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Ανακάλυψε ποια φρούτα βοηθούν και από ποιες ασθένειες μας προστατεύουν.



Το Νέο ολοήμερο σχολείο του ΔΝΤ...

Νέες δόξες ετοιμάζεται να ζήσει ο θεσμός του ολοήμερου σχολείου: 800 δημοτικά ολοήμερα, τα καλύτερα του ντουνιά, θα εφαρμόσουν από τη νέα σχολική χρονιά το νέο αναμορφωμένο πρόγραμμα του υπουργείου Παιδείας, που προβλέπει επέκταση του υποχρεωτικού ωραρίου πέραν της 2ας μεσημβρινής και πρόσθετα διδακτικά αντικείμενα. Αγγλικά, ξανά μανά αγγλικά, υπολογιστές, δραστηριότητες περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, κ.ά. περιλαμβάνει το ενισχυμένο μενού (προετοιμάζοντας το ιδανικό στέλεχος ΜΚΟ του μέλλοντος).


Τι πίνει και δεν μας δίνει ο Γιώργος Παπανδρέου;


Πολλοί αναρωτιούνται πώς γίνεται ο πρωθυπουργός να παρακολουθεί με τέτοια απάθεια τα ενδοκυβερνητικά θερμά επεισόδια (τύπου Λούκας-Παπακωνσταντίνου), τις καθυστερήσεις και τις παλινωδίες, τις αρρυθμίες και τα πολιτικά-επικοινωνιακά ατυχήματα, τα προβλήματα συντονισμού και πάει λέγοντας.

Μία εξήγηση είναι ότι ο Γιώργος Παπανδρέου γνωρίζει καλά ότι η πολιτική του μοίρα είναι συνυφασμένη με το μέλλον της ελληνικής οικονομίας:

Οι ύποπτες σχέσεις Εμπορικής-Προβόπουλου με Εφραίμ!

Ένα τουλάχιστον περίεργο δάνειο του 2005 και η διακίνηση 2 εκατ. ευρώ σε μετρητά εμπλέκουν το σημερινό διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Προβόπουλο, αλλά και τη γαλλική διοίκηση της Εμπορικής Τράπεζας στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου, σύμφωνα με το πόρισμα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που μετείχαν στην Εξεταστική Επιτροπή!


Το ύποπτο δάνειο χορηγήθηκε το 2005 και, όπως σημειώνουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, «δημιουργεί πολλά ερωτηματικά και για το λόγο αυτό χρήζει περαιτέρω διερεύνησης», προφανώς από την προανακριτική επιτροπή της Βουλής που αναμένεται τώρα να συσταθεί για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου.

Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...