Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Τα 5 καλύτερα φρούτα για να έχετε την καλύτερη υγεία...


Μήπως πονάτε τα κόκαλα σας ; Έχετε ψηλή χοληστερίνη ;Θέλετε να αδυνατίσετε; Τα φρούτα είναι που θα σας βοηθήσουν να καλυτερεύσετε την υγεία σας . Όλοι πλέον γνωρίζουμε πόσο σημαντικό για την υγεία, την ευεξία και την ομορφιά μας είναι μια διατροφή πλούσια σε φρούτα .Τα φρούτα είναι πολύ σημαντικά για την υγεία το ανθρώπου, επειδή περιέχουν πολλές βιταμίνες και ανόργανα στοιχεία, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Ανακάλυψε ποια φρούτα βοηθούν και από ποιες ασθένειες μας προστατεύουν.




· Το Κεράσι: προστατεύει την καρδιά, βοηθά πολύ στην καταπολέμηση του καρκίνου και στην καταπολέμηση της αϋπνία. Επίσης το κεράσι επιβραδύνει την διαδικασία γήρανσης και προστατεύει από το Alzheimer
· Το μήλο: προστατεύει τη καρδιά, καταπολεμά την δυσκοιλιότητα, σταματάει την διάρροια, βελτιώνει τον όγκο των πνευμόνων, μαλακώνει τις αρθρώσεις.
· Η μπανάνα: προστατεύει την καρδιά, ελαττώνει το βήχα, ενδυναμώνει τα κόκαλα, ρυθμίζει την πίεση και σταματά την διάρροια
· Το πεπόνι: προστατεύει την όραση, ρυθμίζει την πίεση του αίματος, χαμηλώνει την χοληστερίνη, καταπολεμά τον καρκίνο, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
· Το σύκο: συμβάλει θετικά στο αδυνάτισμα, βοηθά πολύ κατά των εγκεφαλικών, χαμηλώνει την χοληστερίνη, καταπολεμά τον καρκίνο, ρυθμίζει την πίεση.

Ανακαλύψτε λοιπόν τα πέντε πολύτιμα φρούτα με την μεγάλη διατροφική αξία που παρέχουν πολλαπλά οφέλη στην υγεία μας και είναι ο καθημερινός σύμμαχος για ομορφιά και ευεξία . Δράστε τώρα! Προσθέστε τα στο καθημερινό σας διαιτολόγιο για να βελτιώσετε την υγεία σας.


πηγή :  http://www.sigmalive.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα νέα και οι ειδήσεις από τα Stournaria

Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...