Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Τι πίνει και δεν μας δίνει ο Γιώργος Παπανδρέου;


Πολλοί αναρωτιούνται πώς γίνεται ο πρωθυπουργός να παρακολουθεί με τέτοια απάθεια τα ενδοκυβερνητικά θερμά επεισόδια (τύπου Λούκας-Παπακωνσταντίνου), τις καθυστερήσεις και τις παλινωδίες, τις αρρυθμίες και τα πολιτικά-επικοινωνιακά ατυχήματα, τα προβλήματα συντονισμού και πάει λέγοντας.

Μία εξήγηση είναι ότι ο Γιώργος Παπανδρέου γνωρίζει καλά ότι η πολιτική του μοίρα είναι συνυφασμένη με το μέλλον της ελληνικής οικονομίας:



Αν καταφέρει να περάσει τον κάβο του φθινοπώρου χωρίς έκτακτα μέτρα, από αυτά που μπορεί να προκαλέσουν κατάρρευση της κυβέρνησής του, θα έχει μπροστά του μια τριετία στη διάρκεια της οποίας μπορεί να βρει συνταγές πολιτικής ανάκαμψης.

Αν δεν καταφέρει να περάσει τον κάβο και αναγκαστεί να πάει σε εκλογές, θα ξεκινήσει μια περιπέτεια, για τον ίδιο, για το κόμμα του και για τη χώρα, με απρόβλεπτη έκβαση. Συνεπώς, ο πρωθυπουργός κοιτάει το δάσος και χάνει το δέντρο, γιατί θεωρεί -κατά κάποιες εκτιμήσεις- ότι αν σώσει την παρτίδα, λίγοι θα θυμούνται σε βάθος χρόνου τις αντεγκλήσεις στις συνεδριάσεις του υπουργικού συμβουλίου

πηγή :  http://www.zoomnews.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα νέα και οι ειδήσεις από τα Stournaria

Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...