Οι Λαθρομεταναστες θα μπουνε στα στρατοπεδα

Για το σχέδιο του Μ. Χρυσοχοϊδη σχετικά με τα 30 κέντρα προσωρινής φύλαξης παράνομων μεταναστών

Ελληνικα Mirage Vs Τουρκικη Φρεγατα

Mαχητικά αεροσκάφη Μirage 2000, προερχόμενα από την Τανάγρα στοχοποίησαν την τουρκική φρεγάτα Gaziantep (F490)

Προετοιμασια των ΗΠΑ για πολεμο

Πολεμική προετοιμασία 90 ημερών από τις ΗΠΑ μεταφέρουν πολεμικά πλοία, ναρκαλιευτικά όπλα και πυρομαχικα

Η Τουρκια αποφασισμενη για αντιπαραθεση

Oι αποκαλύψεις του Wikileaks που δημοσιεύουν «Τα Νέα», και θέλουν την Τουρκία αποφασισμένη για στρατιωτική αντιπαράθεση

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Το βράδυ Στη "μάχη" η Βραζιλία με την Βόρεια Κορέα...


Με την αναμέτρηση της Νέας Ζηλανδίας με την Σλοβακία, ολοκληρώνεται το μεσημέρι (14:30) ώρα Ελλάδας, στο Ράστενμπουργκ, η πρεμιέρα στον 6ο όμιλο του Μουντιάλ. Ο συγκεκριμένος αγώνας έχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι η Σλοβακία, που είχε πολύ καλή παρουσία στα προκριματικά και έχει πάει στην Νότια Αφρική, με στόχο να περάσει στην επόμενη φάση.




Ελληνοκινεζικές συμφωνίες στο προσκήνιο μπας και δούμε τιποτα καλύτερο...

Στήριξη στην ελληνική κυβέρνηση έδωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Ζανγκ Ντετζιάνγκ, λέγοντας πως «είμαστε πεπεισμένοι ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει τη δυνατότητα να ξεπεράσει τις οικονομικές δυσκολίες και να πραγματοποιήσει σταθερή ανάπτυξη για την ευημερία του λαού» και πρόσθεσε ότι «υπάρχει κοινή βούληση Αθήνας - Πεκίνου να ενδυναμώσουμε τις επωφελείς μας συνεργασίες για την κοινή αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης».


"Από σήμερα μπορώ πάλι να ελπίζω..." λεει η νεαρή Σομαλή μάνα...

"Από σήμερα μπορώ πάλι να ελπίζω. Αισθανόμαστε ασφάλεια, σας ευχαριστώ για όλα". Μ' αυτά τα λόγια, η 18χρονη Σομαλή, Χοντάν Σίντο, κρατώντας τρυφερά στην αγκαλιά της τον μονάκριβο, μόλις 8 μηνών, γιο της, Αχμέτ, με τον οποίο ξαναέσμιξαν ύστερα από μια περιπέτεια με αβέβαιη έκβαση, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για το γεγονός ότι, είναι και πάλι μαζί με το παιδί της.



Επερώτηση στη Βουλή για το παρτυ Χρουσαλά - Πατίστα στο θωρηκτό Αβέρωφ

Ο Βουλευτής K. Αιβαλιώτης, αναφέρθηκε στο δημοσίευμα και μίλησε για "προσβολή" του θρυλικού θωρηκτού του Πολεμικού Ναυτικού. Χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κ. Αιβαλιώτης, έκανε επερώτηση στη Βουλή με θέμα "Προσβολή της ιστορίας του Θωρηκτού «ΑΒΕΡΩΦ» , με αφορμή το πάρτι Χουρσαλά-Πατίστα, η οποία αναφέρει:




Απίστευτη δήλωση Μπαρόζο για κατάρρευση της δημοκρατίας στην Ελλάδα

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, μιλώντας την προηγούμενη εβδομάδα σε εκπροσώπους ευρωπαϊκών συνδικάτων , διατύπωσε μία περίεργη όσο και απίστευτη εκτίμηση για την Ελλάδα. Επειδή η δήλωση του κ Μπαρόζο, ήρθε στη δημοσιότητα μέσω τρίτου, υπάρχουν κάποιες επιφυλάξεις ότι πράγματι την έκανε, τουλάχιστον μέχρι να τοποθετηθεί επισήμως ο πρόεδρος της Κομισιόν.



Η αλήθεια για τη φυγή καταθετών και… η Moody’s


Με ρυθμό 5,1% σε δωδεκάμηνη βάση συνεχίσθηκε τον Απρίλιο η «αιμορραγία» καταθέσεων από τις ελληνικές τράπεζες, σύμφωνα με τα δημοσιευμένα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, τα οποία όμως δεν αντανακλούν την πραγματική εκροή καταθέσεων από τη χώρα.




Η Moody’s στέλνει τις τράπεζες για κούρεμα!

Σε νέα φάση αβεβαιότητας μπαίνει το τραπεζικό σύστημα της χώρας, μετά την… έκρηξη βόμβας με υπογραφή του οίκου Moody’s, που σε μια νύχτα μετέτρεψε τα ομόλογα της χώρας σε… σκουπίδια και αφαίρεσε πολλά δισεκατομμύρια ευρώ από τη ρευστότητα των ελληνικών τραπεζών.



Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...