Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Επερώτηση στη Βουλή για το παρτυ Χρουσαλά - Πατίστα στο θωρηκτό Αβέρωφ

Ο Βουλευτής K. Αιβαλιώτης, αναφέρθηκε στο δημοσίευμα και μίλησε για "προσβολή" του θρυλικού θωρηκτού του Πολεμικού Ναυτικού. Χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κ. Αιβαλιώτης, έκανε επερώτηση στη Βουλή με θέμα "Προσβολή της ιστορίας του Θωρηκτού «ΑΒΕΡΩΦ» , με αφορμή το πάρτι Χουρσαλά-Πατίστα, η οποία αναφέρει:





"Σύμφωνα με το ηλεκτρονικό ειδησεογραφικό δελτίο «gossip TV» η διοργάνωση του πρόσφατου «πανηγυριού» στο Θωρηκτό «ΑΒΕΡΩΦ» έγινε υπό το πρόσχημα της διοργάνωσης «αφιερώματος για τα 100 χρόνια από την καθέλκυσή του» και η άδεια δόθηκε από το ΓΕΝ.

Κατόπιν τούτου Ερωτάσθε: .Ισχύει αυτό; .Η άδεια δόθηκε στη ναυτιλιακή εταιρεία του κ. Πατίτσα ; Για ποιον λόγο θεώρησε το ΓΕΝ ότι το «αφιέρωμα» αυτό θα έπρεπε να γίνει από την εταιρεία του κ. Πατίτσα και όχι από το ίδιο το ΓΕΝ;". Αναμένουμε κι εμείς τις απαντήσεις.

Πάντως, μετά τα όσα συνέβησαν και κυρίως μετά την αποκάλυψη ότι ο εφοπλιστής “ξεγέλασε” το Πολεμικό Ναυτικό “κρύβοντας” τη γαμήλια φιέστα του πίσω από τη “γιορτή για τα 100 χρόνια του Θωρηκτού Αβέρωφ” ο υπουργός Άμυνας έδωσε διαταγή να επιστραφούν τα 5.000 ευρώ που είχε δώσει η εταιρία ATLAS ως δωρεά για τη συντήρηση του ιστορικού πλοίου.

πηγή :  http://www.hbnews.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα νέα και οι ειδήσεις από τα Stournaria

Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...