Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Το βράδυ Στη "μάχη" η Βραζιλία με την Βόρεια Κορέα...


Με την αναμέτρηση της Νέας Ζηλανδίας με την Σλοβακία, ολοκληρώνεται το μεσημέρι (14:30) ώρα Ελλάδας, στο Ράστενμπουργκ, η πρεμιέρα στον 6ο όμιλο του Μουντιάλ. Ο συγκεκριμένος αγώνας έχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι η Σλοβακία, που είχε πολύ καλή παρουσία στα προκριματικά και έχει πάει στην Νότια Αφρική, με στόχο να περάσει στην επόμενη φάση.





Με ντέρμπι αρχίζει ο 7ος όμιλος στο Μουντιάλ, καθώς σήμερα (17:00) ώρα Ελλάδας, η Ακτή Ελεφαντοστού, αντιμετωπίζει στο Πορτ Ελίζαμπεθ, την Πορτογαλία. Η αναμέτρηση είναι εξαιρετικά κρίσιμη, καθώς ο -ενδεχόμενος- νικητής θα γίνει φαβορί για την πρόκριση, καθώς στον ίδιο όμιλο συμμετέχει και η Βραζιλία.

Στην «μάχη» του Μουντιάλ μπαίνει το βράδυ (21:30 ώρα Ελλάδας), ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Η Βραζιλία αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα του 7ου ομίλου την Βόρεια Κορέα, που είναι μία από τις πιό αδύναμες ομάδες της κορυφαίας διοργάνωσης.

Οι χθεσινοί αγώνες

Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Ιταλία και Παραγουάη στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι Νοτιοαμερικάνοι προηγήθηκαν στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Αλκαράς ενώ οι Ιταλοί ισοφάρισαν με τέρμα του Ντε Ρόσι στο 63΄.

Με αυτογκόλ του Σίμον Πόουλσεν στο 46΄ και γκολ του Κάιτ στο 85΄, η Ολλανδία νίκησε 2-0 τη Δανία στο «Σόκερ Σίτι» του Γιοχάνεσμποργκ, στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αφρικής.

Με νίκη ξεκίνησε και η Ιαπωνία τις υποχρεώσεις της στον 5ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι Ασιάτες επικράτησαν 1-0 του Καμερούν στο Μπλούμφοντεϊν με τον Κεϊσούκε Χόντα να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης.

πηγή :   http://www.ana-mpa.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα νέα και οι ειδήσεις από τα Stournaria

Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...