Οι Λαθρομεταναστες θα μπουνε στα στρατοπεδα

Για το σχέδιο του Μ. Χρυσοχοϊδη σχετικά με τα 30 κέντρα προσωρινής φύλαξης παράνομων μεταναστών

Ελληνικα Mirage Vs Τουρκικη Φρεγατα

Mαχητικά αεροσκάφη Μirage 2000, προερχόμενα από την Τανάγρα στοχοποίησαν την τουρκική φρεγάτα Gaziantep (F490)

Προετοιμασια των ΗΠΑ για πολεμο

Πολεμική προετοιμασία 90 ημερών από τις ΗΠΑ μεταφέρουν πολεμικά πλοία, ναρκαλιευτικά όπλα και πυρομαχικα

Η Τουρκια αποφασισμενη για αντιπαραθεση

Oι αποκαλύψεις του Wikileaks που δημοσιεύουν «Τα Νέα», και θέλουν την Τουρκία αποφασισμένη για στρατιωτική αντιπαράθεση

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Δείτε τα ονοματα των μελών της λέσχης Bilderberg ...

Date: Mon, 07 Jun 2010 01:09:50 +0100


To: pepis[at]yahoogroups.com,pepis[at]googlegroups.com

From: Tony Gosling

Subject: [PEPIS] Bilderberg launches own website? (with 2010 list)



 http://www.bilderbergmeetings.org/governance.html



Bilderberg Meetings

Sitges, Spain 3-6 June 2010



Final List of Participants

Honorary Chairman

BELDavignon, EtienneVice Chairman, Suez-Tractebel

Ο διάσημος Αυστραλός χάκερ Τζούλιαν Ασάντζ... βγάζει βρώμες...

Με τη συναρπαστική (διαδικτυακή) πορεία του διάσημου χάκερ από τη Μελβούρνη Τζούλιαν Ασάντζ ασχολείται, τελευταία, ο αυστραλιανός Τύπος.
Ο Τζούλιαν Ασάντζ θεωρείται το "αστέρι" στο χώρο των χάκερ, αφού από πολύ νωρίς είχε καταφέρει να μπει στα απόρρητα αρχεία του αμερικανικού Πενταγώνου, της NASA και άλλων Οργανισμών και υπουργείων στην Αμερική, την Αυστραλία και αλλού.

Μια Ποντιοπούλα στα περίφημα μπαλέτα Μαριίνσκι

Με διάταγμα του προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, το 2009 της απονεμήθηκε ο τίτλος της "Τιμώμενης Καλλιτέχνιδας της Ρωσίας", σε αναγνώριση της προσφοράς της στον τόσο απαιτητικό χώρο του κλασικού μπαλέτου. Με τα περίφημα μπαλέτα Μαριίνσκι έχει περιοδεύσει- μεταξύ άλλων- σε χώρες της Ευρώπης, στις ΗΠΑ, τη Λ. Αμερική, την Κίνα, την Ιαπωνία, σ' ένα ατέρμονο ταξίδι στο δρόμο προς την επαγγελματική καταξίωση. Οι στίχοι του Διονύσιου Σολωμού "Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα αισθανθής μέσα σου να λαχταρίζη κάθε είδος μεγαλείου", την εκφράζουν απόλυτα ως Ελληνίδα και καλλιτέχνιδα, όπως χαρακτηριστικά δηλώνει.


ΧΡΟΝΗΣ ΜΙΣΣΙΟΣ : Ειλικρινά δεν ξέρω αν υπάρχει αριστερά...


Εμβληματική μορφή της Αριστεράς, συγγραφέας, σήμερα, στα 80 του, εξακολουθεί να αναζητεί έναν καινούργιο δρόμο και μιλάει για την κρίση, το ΔΝΤ, τις διασπάσεις και τις επαναδιασπάσεις του αριστερού χώρου


«Ο Μανόλης Αναγνωστάκης μου έμαθε γράμματα στη φυλακή, ήμασταν θανατοποινίτες στο Γεντί Κουλέ» λέει ο Χρόνης Μίσσιος στο «Βήμα», στο περιθώριο της συνέντευξης που παραχώρησε ένα καυτό μεσημέρι της περασμένης εβδομάδας στο σπίτι του, στο Μικροχώρι Αττικής.


Μαγική εικόνα ο προϋπολογισμός

Παναγόπουλος Θάνος

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/06/2010

Με δραστική συρρίκνωση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων περί το 30%, με χρονική τοποθέτηση στους επόμενους μήνες των πληρωμών κονδυλίων που έχει προϋπολογίσει (όπως λ.χ. για εξοπλιστικά προγράμματα) και με "πάγωμα" των επιστροφών φόρου συγκρατεί το υπουργείο Οικονομικών το δημοσιονομικό έλλειμμα. Αυτό παρουσίασε μείωση 38,7% το πεντάμηνο Ιανουαρίου-Μαΐου του 2010 έναντι ετήσιου στόχου μείωσης κατά 35,1% που προβλέπεται στο Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης (ΠΣΑ), καθώς όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, το έλλειμμα διαμορφώθηκε στα 8.978 εκατ. ευρώ από 14.655 εκατ. ευρώ στο αντίστοιχο διάστημα του 2009. Στο μεταξύ, μέσα στο 5μηνο οι πληρωμές χρεολυσίων ξεπέρασαν τον στόχο ολόκληρου του έτους, επιβαρύνοντας δυσβάστακτα το δημόσιο χρέος.


Βουλή-Ερώτηση Γ.Καρατζαφέρη προς πρωθυπουργό για τόνωση αγοράς

«Σήμα κινδύνου εκπέμπει η αγορά», επισημαίνει με επίκαιρη ερώτηση του προς τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης, ζητά τη λήψη άμεσων μέτρων για την τόνωση της και κατηγορεί την κυβέρνηση για δραματική καθυστέρηση. Όπως υποστηρίζει ο κ. Καρατζαφέρης «πάνω από 100.000 εμπορικές επιχειρήσεις βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο και περίπου 65.000 ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε απολύσεις». «Το εκρηκτικό κοκτέιλ αντιαναπτυξιακών μέτρων, νέας αύξησης του πληθωρισμού από 1ης Ιουλίου που θα ενσωματωθούν οι τελευταίες αυξήσεις του ΦΠΑ, καθώς και η έλλειψη ρευστότητας, οδηγεί μαθηματικά σε χιλιάδες λουκέτα με δραματικές επιπτώσεις στην αύξηση της ανεργίας», καταλήγει ο κ Καρατζαφέρης.


2010 ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αφρικανοί ποδοσφαιριστές: Στυγνό και απροκάλυπτο δουλεμπόριο


Η διεξαγωγή του Μουντιάλ στη Νότια Αφρική φέρνει πάλι στην επικαιρότητα την εκμετάλλευση της «Μαύρης Ηπείρου» τόσο στις πλουτοπαραγωγικές της πηγές, που ποτέ δεν σταμάτησε, όσο και στο ανθρώπινο δυναμικό. Τα ανθρώπινα «μαύρα διαμάντια» είναι μια πηγή, ασύλληπτου κέρδους.

Μέχρι τη δεκαετία του '80 η αγορά της Αφρικής ήταν ανεξερεύνητη. Οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι δεν είχαν μπει στη διαδικασία να εκμεταλλευθούν τα ποδοσφαιρικά «προϊόντα» της, αφού ουδείς πίστευε πως οι Αφρικανοί ποδοσφαιριστές μπορούσαν να εισβάλουν δυναμικά στο κοσμοπολίτικο ποδόσφαιρο.


Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...