Οι Λαθρομεταναστες θα μπουνε στα στρατοπεδα

Για το σχέδιο του Μ. Χρυσοχοϊδη σχετικά με τα 30 κέντρα προσωρινής φύλαξης παράνομων μεταναστών

Ελληνικα Mirage Vs Τουρκικη Φρεγατα

Mαχητικά αεροσκάφη Μirage 2000, προερχόμενα από την Τανάγρα στοχοποίησαν την τουρκική φρεγάτα Gaziantep (F490)

Προετοιμασια των ΗΠΑ για πολεμο

Πολεμική προετοιμασία 90 ημερών από τις ΗΠΑ μεταφέρουν πολεμικά πλοία, ναρκαλιευτικά όπλα και πυρομαχικα

Η Τουρκια αποφασισμενη για αντιπαραθεση

Oι αποκαλύψεις του Wikileaks που δημοσιεύουν «Τα Νέα», και θέλουν την Τουρκία αποφασισμένη για στρατιωτική αντιπαράθεση

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Η τελευταία λέξη στα γυαλιά ηλίου

Οβάλ ή τετραγωνισμένα, μονόχρωμα ή με ντεγκραντέ φακούς τα γυαλιά ηλίου αυτή την εποχή σου υπακούουν σε ένα και μοναδικό κανόνα: κανόνες τέλος! Απλά βάλε το χρώμα και στα γυαλιά σου και θα είσαι πάντα in!

Η Πάρις Χίλτον αλλάζει γυαλιά όποτε αλλάζει και κούρεμα και εντυπωσιάζει κάθε  φορά με τους πολύχρωμους σκελετούς
που διαλέγει!Το χρώμα σε σκελετούς και φακούς: είναι απαραίτητο! Φέτος πες ναι στα γυαλιά ηλίου με χρωματιστούς φακούς ή σκελετό ή ακόμη τόλμησε και τα δύο , κάνοντας fashion statement εμφανίσεις! Φέτος η μόδα στα γυαλιά δηλώνει ότι είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου και δε φοβάσαι να τραβήξεις την προσοχή στο πιο σέξι σημείο επάνω σου: τα μάτια σου!

Διακόσμηση. Γυναικεία υπόθεση;

Η μάχη των δύο φύλλων συνεχίζεται και στη διακόσμηση
Ήταν ένα αγόρι, ήταν ένα κορίτσι..ήταν και ένα σπίτι όμως. Το οποίο και οι δύο το ήθελαν, να το ζουν και να το απολαμβάνουν. Μα τι δυστυχία, τι οδυρμός ξαφνικά να ανακαλύπτουν πως κατάφεραν να ταιριάξουν σε όλα τα άλλα και όμως όχι στο γούστο τους στη διακόσμηση. Η αλήθεια είναι πως συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Η μάχη των δύο φύλλων συνεχίζεται και στη διακόσμηση. Ξαφνικά η κυρία του σπιτιού ανακαλύπτει πως ο κύριος έχει ένα από τα δύο χαρακτηριστικά:


Μυστική διάσωση ελληνικών τραπεζών από ΤτΕ!

Σε πρωτοφανή, μυστική παρέμβαση για τη διάσωση ελληνικής τράπεζας (ή μήπως τραπεζών;) προέβη τον Μάρτιο και τον Απρίλιο η Τράπεζα της Ελλάδος, προσφέροντας ρευστότητα έκτακτης ανάγκης σε τεράστιες δόσεις! Σήμερα, το τραπεζικό σύστημα της χώρας θεωρείται ασφαλές, με τους προστατευτικούς μηχανισμούς που έχουν ενεργοποιήσει η Ε.Ε., το ΔΝΤ και η ΕΚΤ, αλλά όσα συνέβησαν τους προηγούμενους μήνες δείχνουν καθαρά πόσο δύσκολες ώρες πέρασαν οι ελληνικές τράπεζες.


Στήνουν διεθνές ράλι με στοιχεία μαϊμού!


Την ώρα που η ευρωπαϊκή διατραπεζική αγορά περνά 24ωρα πρωτοφανών κλυδωνισμών, που θυμίζουν εποχές μετά την κατάρρευση της Lehman Brothers, οι μεγάλες επενδυτικές τράπεζες επιχειρούν να στήσουν ψευδεπίγραφο σκηνικό ανόδου στην Wall Street, αξιοποιώντας κατάλληλα για τη… χειραγώγηση κορόιδων ανά τον κόσμο τα «πειραγμένα» θετικά στοιχεία για την ανεργία στις ΗΠΑ, που αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα!



Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...