Οι Λαθρομεταναστες θα μπουνε στα στρατοπεδα

Για το σχέδιο του Μ. Χρυσοχοϊδη σχετικά με τα 30 κέντρα προσωρινής φύλαξης παράνομων μεταναστών

Ελληνικα Mirage Vs Τουρκικη Φρεγατα

Mαχητικά αεροσκάφη Μirage 2000, προερχόμενα από την Τανάγρα στοχοποίησαν την τουρκική φρεγάτα Gaziantep (F490)

Προετοιμασια των ΗΠΑ για πολεμο

Πολεμική προετοιμασία 90 ημερών από τις ΗΠΑ μεταφέρουν πολεμικά πλοία, ναρκαλιευτικά όπλα και πυρομαχικα

Η Τουρκια αποφασισμενη για αντιπαραθεση

Oι αποκαλύψεις του Wikileaks που δημοσιεύουν «Τα Νέα», και θέλουν την Τουρκία αποφασισμένη για στρατιωτική αντιπαράθεση

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Δραματικές εξελίξεις στον Πήγασο λουκέτο στο Έθνος βάζει ο Μπόμπολας


Δραματικές εξελίξεις πριν λίγη ώρα στον Πήγασο. Ο Φώτης Μπόμπολας ανακοίνωσε το κλείσιμο του Έθνους, καθημερινό και Κυριακάτικο στα πρότυπα του Ελεύθερου Τύπου.
Επίσης, το κλείσιμο της καθημερινής Ημερησίας και την ενοικίαση του τίτλου της Goal News. Αιτία, όπως είπε, ότι δεν τον αφήνουν να κάνει απολύσεις και περικοπές.
Την ίδια στιγμή ξύλο έπεσε έξω από τον Πήγασο όταν μέλη του ΠΑΜΕ δεν επέτρεπαν σε εργαζόμενους της Ημερησίας να συνεδριάσουν και σε γενική συνέλευση να αποφασίσουν για απεργία ή όχι στην εφημερίδα.
Αυτή την ώρα συνεδριάζει το δ.σ. της ΕΣΗΕΑ με αίτημα την αναστολή της απεργίας στην Ημερησία
Πριν από λίγο, μέλος του ΠΑΜΕ και συνδικαλιστής από το χώρο των τεχνικών προσπάθησε να κάνει επαναστατική γυμναστική την ώρα που εκατοντάδες εργαζόμενοι βλέπουν να χάνεται το ψωμί τους και των παιδιών. Η Ημερησία έγινε… πλατεία και ο εν λόγω συνδικαλι(σ)ταράς προπηλακίστηκε και πήγε για… ενημέρωση στον Περισσό.
πηγή : http://www.antinews.gr

Κάθε γενιά ψάχνει το “Πολυτεχνείο” της ???

Έχουμε γράψει κι άλλες φορές ότι τα πολιτικά κόμματα θα την “πατήσουν” με το αποκαλούμενο “Κίνημα των Αγανακτισμένων”, όπως την “πάτησαν” και με το Πολυτεχνείο του 1973.
Αραγμένες οι τότε πολιτικές ηγεσίες στα αντιστασιακά “καφέ” των Παρισίων και του Μονάχου, ή στα επαναστατικά κοζερί στα σαλόνια του Κολωνακίου, άργησαν πολύ να πάρουν χαμπάρι τι συνέβαινε τότε γωνία Πατησίων και Στουρνάρα.
Έτσι και σήμερα. Κλεισμένες στα πολιτικά τους γραφεία, αποκλεισμένες στην Βουλή, απομονωμένες από στρατιές συμβούλων και ειδικών της επικοινωνίας θεωρούν τους ξεσηκωμένους πολίτες “προσωρινούς αγανακτισμένους”, κάτι αναμενόμενο μεν, παροδικό δε, και ελπίζουν ότι η θερινή ραστώνη και το χωνευτήρι των διακοπών θα τις σώσουν.
πηγή : http://www.antinews.gr


Οι «αγανακτισμένοι» περικυκλώνουν τη Βουλή!

Τη δική τους απάντηση στο μεσοπρόθεσμο υπόσχονται να δώσουν οι «αγανακτισμένοι» θέτοντας τους εαυτούς τους ως οδόφραγμα μπροστά από το ελληνικό κοινοβούλιο.
Την ερχόμενη Τετάρτη 15 Ιουνίου, ημέρα ψήφισης του μεσοπρόθεσμου και γενικής απεργίας, οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες κάνουν ένα βήμα μπροστά και αποφασίζουν να «καταλάβουν» τη Βουλή.
Το κάλεσμα έχει οριστεί για τις 07:00 το πρωί ώρα που θα στηθεί μια ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από το χώρο του κοινοβουλίου, φράζοντας με αυτό τον τρόπο την είσοδο στους παροικούντες σε αυτό, τους έλληνες βουλευτές.
Εκτός από την περικύκλωση της Βουλής, οι «αγανακτισμένοι» έχουν δώσει ραντεβού για την ίδια ώρα, έξω από το μετρό Ευαγγελισμού και το Παναθηναϊκό Στάδιο.
Το ψήφισμα της Λαϊκής Συνέλευσης του Συντάγματος αναφέρει χαρακτηριστικά:
πηγή : http://www.newsbomb.gr


Επίθεση χάκερ στην ιστοσελίδα του ΔΝΤ

Χάκερ επιτέθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Αναστάτωση έχει προκαλέσει στους υπεύθυνους του site του ΔΝΤ η επίθεση … που δέχθηκε πριν μέρες το site του και εκλάπησαν δεδομένα καθώς και πληροφορίες για λογαριασμούς e-mails των εργαζομένων.

Σύμφωνα με έναν ειδικό ασφαλείας, ο σκοπός της επίθεσης αυτής, ήταν να δώσουν πρόσβαση σε μια κυβέρνηση, στα ενδότερα του δικτύου του ΔΝΤ εγκαθιστώντας ένα ειδικό λογισμικό στο site.
Από την πλευρά του εκπρόσωπος του ΔΝΤ παραδέχτηκε την επίθεση, τονίζοντας όμως ότι τα πάντα φαίνεται να λειτουργούν κανονικά και οτι γίνονται έρευνες.
πηγή : http://techit.gr


Δεν αποκλείεται καθόλου η Πτώχευση της Ελλάδας

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας της Γερμανίας (Bundesbank) Γιενς Βάιντμαν δεν αποκλείει ακόμη και την πτώχευση της Ελλάδας σε περίπτωση που η ελληνική κυβέρνηση δεν πιάσει τους στόχους του κοινού προγράμματος με το ΔΝΤ, την ΕΕ και την ΕΚΤ.
Σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη εφημερίδα Welt am Sonntag (Βελτ αμ Ζόνταγκ 12.6.11) ο κ. Βάιντμαν εκτιμά πάντως ότι και αδυναμία πληρωμών εκ μέρους της Ελλάδας δεν θα συνιστούσε νομισματική απειλή για το ευρώ. "Το ευρώ και στην περίπτωση αυτή θα παραμείνει σταθερό", λέει.

Η αποτροπή της στάσης πληρωμών "εξαρτάται κυρίως από τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης και του ελληνικού λαού" επισημαίνει ο κ. Βάιντμαν και τονίζει: «Θα υπάρξει εκτενής βοήθεια αλλά υπό αυστηρούς όρους, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται ευρείες και ταχείες ιδιωτικοποιήσεις. Εάν δεν υλοποιηθούν οι αναληφθείσες δεσμεύσεις θα εκλείπει η βάση για περαιτέρω μέσα από το πρόγραμμα βοήθειας».
πηγή : http://www.marketbeast.gr/

Η Πτώχευση βήμα προς βήμα



Οικονομολόγου - Αναλυτή

  • Μήπως ήρθε η ώρα για την πτώχευση της Ελλάδας; Αυτό φαίνεται να συζητούν στα επιτελεία της ευρωζώνης σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες τράπεζες και επενδυτικά κεφάλαια. Τι σημαίνει τεχνική πτώχευση; Ο Γιώργος Κοφινάκος της Enolia Premium Capital έγραψε πρόσφατα στην «Ισοτιμία» (2.6):

«Το να γίνει μία αναδιάρθρωση χρέους λέγοντας ‘‘Κύριοι, δεν έχουμε να πληρώσουμε, σας δίνουμε π.χ. μόνο το 50%’’, φαίνεται πολύ καλό στα χαρτιά. Όμως θα καταστήσει χειρότερα τα πράγματα για την οικονομία μακροπρόθεσμα. Θα περάσουν δεκαετίες για να καταφέρει πάλι η Ελλάδα να εμπνεύσει εμπιστοσύνη στο εξωτερικό και να αντλήσει πάλι χρηματοδότηση από τις αγορές.
πηγή: http://kostasxan.blogspot.com/2011/06/blog-post_5672.html

Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...