Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Δημοσκοπήσεις κατά παραγγελία

Και πάλι για τα γιουσουφάκια των πολιτικών και τους Χατζηαβάτηδες των δημοσιογράφων.


Ή πως και με πιο τρόπο πλασάρονται μέσω των δημοσκοπήσεων ενδεχόμενα συμπεράσματα που έχουν προαποφασιστεί από πολιτικά και δημοσιογραφικά γραφεία.

Σε δημοσκόπηση της MRB, που δημοσιεύει η σημερινή Realnews δύο σκοποί της μέτρησης διαφαίνονται, που μάλλον ήταν και επιδιωκόμενοι ( από τα ίδια ή διαφορετικά κέντρα, αλλά εκτελεσμένα από το πρόθυμο δημοσιογραφικό όργανο με την βοήθεια της ορντινάντσας).

Πρώτος να πεταχτεί στα αζήτητα (που έτσι κι αλλιώς ήταν) ο Κώστας Καραμανλής και δεύτερος να ανασυρθεί από τα αζήτητα για να παίξει ρόλο στις προσεχείς - μάλλον φθινοπωρινές εκλογές - η κόρη Μητσοτάκη, Ντόρα.

Δείτε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης:

Το 53,9% των πολιτών επιθυμεί ο τέως πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, να αποχωρήσει από την πολιτική, ενώ την άποψη αυτή συμμερίζεται και το 25,7% των ψηφοφόρων της ΝΔ.

Το 10,8% το ποσοστό του υπό ίδρυση κόμματος της Ντόρας ( 3,5 την ψηφίζουν σίγουρα και 7,3 μάλλον).

24% των ψηφοφόρων ΝΔ και 20% του ΛΑΟΣ θα την έβλεπαν θετικά.

Τι να πεις;

Για το ξεκάρφωμα:

Σύμφωνα με το 48,4% των ερωτηθέντων, στο σύνολο των ψηφοφόρων, ο Κώστας Καραμανλής θα πρέπει να καταθέσει στο πλαίσιο της Εξεταστικής Επιτροπής και όχι μέσω μιας συνέντευξης (38,4%), κάποιου θεσμικού οργάνου της Νέας Δημοκρατίας (33,7%) ή στο Συνέδριο του κόμματος στα τέλη Ιουνίου (24%).

Το 95,7% θεωρεί πως και οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, Κ. Καραμανλής και Κ. Σημίτης, θα πρέπει να είναι στη διάθεση των Εξεταστικών Επιτροπών.

πηγή :  http://activistis.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα νέα και οι ειδήσεις από τα Stournaria

Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...