Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Νικοπολίδης: Σκέφτομαι να φύγω - κρεμάω τα παπούτσια...

πηγή :  http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=66649#ixzz0qBxHjlqM

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε ο Αντώνης Νικοπολίδης το μεσημέρι της Δευτέρας (7/6). Ο 39χρονος είχε συνάντηση με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο και του ανακοίνωσε πως σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Οι ενδείξεις και οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας εδώ και καιρό σχετικά με την απόφαση του έμπειρου τερματοφύλακα επαληθεύονται, καθώς ο Νικοπολίδης ενημέρωσε τη διοίκηση πως επιθυμεί να βάλει τέλος στη λαμπρή καριέρα του.


Πρέπει να σημειωθεί πάντως, πως τόσο ο Νικοπολίδης, όσο και η ΠΑΕ αφήνουν ένα ανοιχτό παράθυρο για να μην κρεμάσει τα γάντια του, καθώς όπως διευκρινίστηκε δεν είναι τελεσίδικη η απόφαση.

Οι διοικούντες από την πλευρά τους θα προσπαθήσουν να τον μεταπείσουν και σύμφωνα με την ενημέρωση, η οριστική απόφαση του Νικοπολίδη θα γίνει γνωστή στα τέλη της εβδομάδας.

Σε περίπτωση πάντως πως οι σκέψεις του Νικοπολίδη περί αποχώρησης πάρουν σάρκα και οστά, η προοπτική να συνεχίσει να προσφέρει στο σύλλογο από άλλο πόστο συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Το δελτίου Τύπου της ΠΑΕ αναφέρει: "Ο Γενικός Διευθυντής της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Γιάννης Χρυσικόπουλος συναντήθηκε σήμερα, στα γραφεία της Π.Α.Ε., με τον αρχηγό της ομάδας μας Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος τον ενημέρωσε για τις σκέψεις του να σταματήσει το ποδόσφαιρο".
Ανανεώνει ο Παναγόπουλος

Στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας θα βρεθεί την Τρίτη (8/6) ο Λεωνίδας Παναγόπουλος. Ο νεαρός τερματοφύλακας αναμένεται να ανανεώσει για τέσσερα χρόνια τη συνεργασία του με τους ερυθρολεύκους.

Με τον Νικοπολίδη έτοιμο να κρεμάσει τα γάντια του, τον Πάρντο μία ανάσα από την αποχώρηση και τον Κόβατς να θεωρείται ήδη εκτός ομάδας, ο Παναγόπουλος για την ώρα φαίνεται πως είναι ο μόνος σίγουρος τερματοφύλακας στο ρόστερ του Ολυμπιακού ενόψει της επόμενης σεζόν.

Διαψεύδουν για συνάντηση Κόκκαλη-Γκαγκάτση

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας το μεσημέρι της Δευτέρας (7/6), ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε συνάντηση με τον Βασίλη Γκαγκάτση ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Το όνομα του πρώην προέδρου της ΕΠΟ έχει απασχολήσει ιδιαίτερα το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αφού πολλοί υποστηρίζουν ότι ο Κόκκαλης σκέφτεται να του προσφέρει διοικητική θέση.

Από την ΠΑΕ ωστόσο, δεν επιβεβαιώνουν την πληροφορία και διαψεύδουν τη συνάντηση μεταξύ του προέδρου των ερυθρολεύκων με τον Γκαγκάτση.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα νέα και οι ειδήσεις από τα Stournaria

Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...