Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Ο πάγκαλος σε συνέντευξη για την αριστερά στην Ελλάδα....

Δείτε το βίντεο...
Είπε ο Πάγκαλος : «Είμαι συνταξιούχος δικηγόρος. Εδώ και 15 ημέρες πήρα την πρώτη μου σύνταξη». «Μειωμένη;». «Μειωμένη, γιατί δεν είχα ασκήσει ποτέ επάγγελμα. Αλλά έχω ένα επάγγελμα το οποίο αν είχα ασκήσει, θα είχα άλλου είδους εισοδήματα και ευκαιρίες».






Διαβάστε την συνέντευξη του Θ.Πάγκαλου στην Καθημερινή της Κυριακής

Είπε ο Πάγκαλος : «Είμαι συνταξιούχος δικηγόρος. Εδώ και 15 ημέρες πήρα την πρώτη μου σύνταξη». «Μειωμένη;». «Μειωμένη, γιατί δεν είχα ασκήσει ποτέ επάγγελμα. Αλλά έχω ένα επάγγελμα το οποίο αν είχα ασκήσει, θα είχα άλλου είδους εισοδήματα και ευκαιρίες».

Αφού ποτέ δεν άσκησες το επάγγελμα με πιό ηθικό δικαίωμα παίρνεις σύνταξη? Δεν σου φτάνει η σύνταξη του βουλευτή ? όχι βέβαια θέλεις να βουτήξεις όσα περισσότερα μπορείς...

Είπε ο Πάγκαλος : "Δεν αναγνωρίζω στη σημερινή Αριστερά στην Ελλάδα αριστερές ιδιότητες. Θεωρώ ότι αριστερός είναι κάποιος που είναι υπέρ των πολλών και των φτωχών. Οταν υπάρχει δηλαδή ένα ταξικό θέμα διανομής του πλούτου παίρνει αυτή τη θέση και όχι την αντίστροφη. Αριστερός είναι επίσης αυτός που προωθεί και ενισχύει το καινούργιο."

Ενώ εσύ και το κόμμα σου είσαστε υπέρ των πολλών και των φτωχών γιαυτό μειώσατε τους μισθούς και τις συντάξεις για να μη μπορεί να ζήσει κανένας από αυτούς που θα παίρνουν αυτά τα ψίχουλα. Επίσης εσύ και το κόμμα σου κάνατε σωστή κατανομή του πλούτου πριμοδοτώντας τις τράπεζες κάτι δισεκατομύρια και προωθήσατε πολλά καινούργια πράγματα όπως είναι η Υποδούλωση της χώρας στο ΔΝΤ.

Είπε ο Πάγκαλος :  "Η Αριστερά εκ φύσεως είναι συγκρουσιακή... Εναντίον των άλλων πολιτών; Και το χαρακτηριστικό είναι ότι συζητάμε αυτά τα πράγματα που σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα ήταν λυμένα. Και αυτό είναι ενδεικτικό του πρωτογονισμού της σημερινής Αριστεράς, η οποία λειτουργεί πλέον ως περιθωριακό φαινόμενο στην κοινωνία. Και με μεγάλη οργή θεωρώ ότι συνθήματα και ιδέες που ορισμένοι ασπάζονται κατέληξαν στον θάνατο τριών αθώων ανθρώπων. Δεν τα έκαψε ο Καρατζαφέρης τα γραφεία της Marfin. Ούτε η Αστυνομία..."

Η αριστερά φίλε μου μπορεί να είναι φάουλ σε πολλά πράγματα αλλά όχι τώρα να πας να της φορτώσεις και τον φόνο των αθώων στην Marfin... οτι είναι ντε και καλά ιδεολογικά υπεύθυνη για αυτούς τους θανάτους... Δεν ντρέπεσαι λιγάκι, τσίπα δεν έχεις επάνω σου ... Για πες μας εσύ που είσαι κυβέρνηση και ελέγχεις τις διωκτικές αρχές γιατί δεν έχεις πιάσει ακόμα τους δολοφόνους?... να σου πω εγώ ... γιατί δεν σε συμφέρει ούτε εσένα ούτε τα αφεντικά σου... να συνεχίσετε την έρευνα σε βάθος προς αυτή την κατεύθυνση... αυτό που θέλατε το πετύχατε αμαυρώσατε μια παλλαική συγκέντρωση.

Είπε ο Πάγκαλος :  "Τελειώνω τη μέρα μου και προσπαθώ να επιβάλω στη γυναίκα μου, πράγμα που δεν είναι καθόλου εύκολο, κάτι που να τρέχουν ποτάμια αίμα! Κάποιος που σκοτώνει συνέχεια! Φιλμ φρίκης και θρίλερ! Ξέρετε ποιο είναι το προσόν; Οτι όταν βαραίνουν τα βλέφαρά σου τα κλείνεις, χωρίς τύψεις."

Σου πάει αυτό το " ποτάμια αίμα " σου πάει όπως και τα φιλμ φρίκης γιατί αυτή είναι και η πολιτική σου σταδιοδρομία μέχρι σήμερα φρικιαστική και χωρίς τύψεις όπως διαπιστώνεις και στο παραπάνω βίντεο.

Είπε ο Πάγκαλος :  "Μια σοσιαλιστική κυβέρνηση αναγκάζεται να αλλοιώσει τη φυσιογνωμία του κοινωνικού συμβολαίου. Το αντέχετε ψυχικά; Αυτή είναι η εικόνα που υπάρχει σε όσους δεν μπορούν να μπουν στην πράξη. Η πίεση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και των μισθωτών, προφανώς δημιουργεί μια δυσάρεστη ατμόσφαιρα. Αυτό το καταλαβαίνεις παντού και ό,τι κι αν κάνεις."

Ενώ όταν μπεις στην πράξη υπογράφεις το μνημόνιο ελαφρά τη καρδία γιατί είναι για το καλό του ελληνικού λαού και μάλιστα χωρίς δημοψήφισμα. Αφού υπάρχει δε δυσάρεστη ατμόσφαιρα και οι καημένοι οι μισθωτοί αντί να καταλάβουν το καλό που πας να τους κάνεις εσύ και η κυβέρνησή σου από αύριο θα το βουλώσουν για να κάνεις απερίσπαστος την δουλειά σου και να μην σε ενοχλεί κανείς.... α βρε πλαδαρο παχύδερμο με την πλαδαρη καρδιά... ψάχνω απελπισμένα μέσα στους σύγχρονους πολιτικούς και δεν έχω βρει μεγαλύτερο φασίστα προβοκάτορα και δειλό από εσένα...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα νέα και οι ειδήσεις από τα Stournaria

Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...