Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Παραλία και ελληνικά μπάνια στο Λονδίνο....

Πρόσκληση στους Βρετανούς τουρίστες να επισκεφθούν την Ελλάδα απηύθυνε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης, μιλώντας στα εγκαίνια της ειδικά διαμορφωμένης ελληνικής παραλίας στην όχθη του Τάμεση στο Λονδίνο. Η «παραλία», για τη δημιουργία της οποίας μεταφέρθηκαν 550 τόνοι άμμου, φιλοξενεί ομπρέλες και ξαπλώστρες, καθώς και κιόσκια, που προσφέρουν ελληνικά προϊόντα και μία γιγαντοοθόνη που παρουσιάζει τουρίστες στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της καμπάνιας που υλοποιείται στο Διαδίκτυο με τον τίτλο «You in Greece».




Στα εγκαίνια της εκδήλωσης παρευρέθησαν ο πρέσβης της Ελλάδας στο Λονδίνο κ. Α. Σάντης, ο πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού κ. Ν. Κανελλόπουλος, εκπρόσωποι ξένων και ελληνικών ταξιδιωτικών οργανισμών, δημοσιογράφοι του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου και μεγάλος αριθμός επισκεπτών, που δείχνουν ζωηρό ενδιαφέρον για την πρωτότυπη αυτή προωθητική ενέργεια του ελληνικού τουρισμού, που θα συνεχισθεί στη βρετανική πρωτεύουσα μέχρι τις 27 Ιουνίου. Η εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα δράσεων του ΕΟΤ για την τόνωση της τουριστικής κίνησης, μέσω κρατήσεων της τελευταίας στιγμής.

Σε συνέντευξή του στο BBC ο κ. Νικητιάδης υπογράμμισε ότι το ελληνικό τουριστικό πακέτο είναι εφέτος εξαιρετικά ελκυστικό, καθώς συνδυάζει τη σχέση αξίας, ποιότητας και προσιτής τιμής. Ο υφυπουργός αναφέρθηκε, επίσης, στη νέα στρατηγική για την περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, ενώ σε ερωτήματα που του υποβλήθηκαν για τις επιπτώσεις στον τουρισμό από απεργίες και κινητοποιήσεις στο κέντρο της Αθήνας, διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση σε συνεννόηση με τους φορείς του τουρισμού αντιμετωπίζει τα προβλήματα και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην υπάρχουν επιπτώσεις για τους τουρίστες.

Ο κ. Νικητιάδης είχε συναντήσεις με κορυφαίους παράγοντες των μεγαλύτερων ταξιδιωτικών οργανισμών της Βρετανίας, που διακινούν εκατομμύρια τουρίστες απ’ όλον τον κόσμο. Μεταξύ αυτών συναντήθηκε με τους επικεφαλής της TUI και του Thomas Cook, από τους οποίους έλαβε τη διαβεβαίωση ότι θα συμπεριλάβουν στα site τους τη νέα διαφημιστική καμπάνια «You in Greece». Ο κ. Νικητιάδης τούς ζήτησε να ενισχύσουν την παρουσία τους στη χώρα μας, να αναδείξουν το ελληνικό τουριστικό προϊόν και να εκπονήσουν τριετή προγράμματα για την Ελλάδα.

πηγή :  http://www.traveltimes.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα νέα και οι ειδήσεις από τα Stournaria

Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...