Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Amy Winehouse θανατηφορο κοκτειλ ναρκωτικων



Ένα κοκτέιλ ναρκωτικών φαίνεται ότι είχε για παρέα τις τελευταίες της ώρες η «καταραμένη ψυχή» Amy Winehouse, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.
Παρόλο που τα αίτια θανάτου παραμένουν «αδιευκρίνιστα», καθώς η ημερομηνία για την ιατροδικαστική εξέταση θα οριστεί τη Δευτέρα, οι φήμες δίνουν και παίρνουν για ένα θανατηφόρο κοκτέιλ κοκαΐνης, ecstasy και κεταμίνης.
Μάλιστα, υπάρχουν αναφορές ότι η Amy εθεάθη στο Κάμντεν του Λονδίνου την Παρασκευή το βράδυ, να αγοράζει ναρκωτικά από έναν dealer.

Μια πηγή που παρέμεινε ανώνυμη δήλωσε στο «People»: «Είχε βγει στο Κάμντεν το βράδυ της Παρασκευής προετοιμασμένη για μεγάλη βραδιά και έδειχνε αποφασισμένη ότι θα συνεχίσει το "πάρτι" στο διαμέρισμά της».

Το κοκτέιλ ναρκωτικών σε συνδυασμό με την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, θα μπορούσαν γίνουν οι πρώτες ύλες μιας θανατηφόρας χημικής αντίδρασης στο σώμα της τραγουδίστριας. Άλλωστε ήταν γνωστό ότι εκτός από τον εθισμό της στα ναρκωτικά, κατανάλωνε αλκοόλ με τους «κουβάδες».
Παρόλο που είχε περάσει ένα διάστημα που έδειχνε υγιής, το καλοκαίρι δεν είχε ξεκινήσει καλά για την Amy. Η ευρωπαϊκή της περιοδεία ακυρώθηκε έπειτα από μια καταστροφική συναυλία στο Βελιγράδι στις 18 Ιουνίου, κατά την οποία είχε εμφανιστεί να τρεκλίζει και να μην μπορεί να αρθρώσει τα λόγια από τα τραγούδια της.
πηγή : http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/68944/thanathforo-kokteil-gia-th-ragismenh-kardia-ths-amy

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα νέα και οι ειδήσεις από τα Stournaria

Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...