Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Προτάθηκε σε Ολυμπιακό, τον θέλει η Ανόρθωση...

Οι εμφανίσεις του Βαγγέλη Μάντζιου έχουν κάνει την Ανόρθωση να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο αγοράς του διεθνή επιθετικού, την στιγμή που αυτός προτάθηκε στον Ολυμπιακό.

Η πρόταση στον Ολυμπιακό δεν είναι κάτι καινούργιο, μιας και έχει προταθεί και στο παρελθόν, αλλά οι ερυθρόλευκοι δεν φαίνεται ότι ενδιαφέρονται... Στο μεταξύ υπάρχει και οψιόν αγοράς για ελληνική ομάδα που ανέρχεται στο ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ αποκλειστικά για τον Ολυμπιακό το ποσό αυξάνεται κατά 200-300 χιλιάδες ευρώ.


Το ένα εκατομμύριο αφορά και την Ανόρθωση που θέλει να κρατήσει τον Μάντζιο, που με έξι γκολ σε 12 αγώνες έχει γίνει ο αγαπημένος της εξέδρας στην Κυπριακή ομάδα. Ο σύλλογος της Λάρνακας θέλει να τον κρατήσει και την ερχόμενη σεζόν, αλλά δεν μπορεί να δώσει τόσα πολλά, για αυτό και περιμένει τους πράσινους στην Κύπρο για να έχουν από κοντά μία συζήτηση μήπως και "πέσουν" οι απαιτήσεις του Παναθηναϊκού.

Στο μεταξύ η Ανόρθωση εξέδωσε και ανακοίνωση ευχόμενη χρόνια πολλά στον Μάντζιο. «Τα 27α γενέθλιά του (22/04/1983) γιορτάζει σήμερα ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Βαγγέλης Μάντζιος. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, το ποδοσφαιρικό τμήμα και το προσωπικό του Σωματείου, εύχονται στον Ελλαδίτη επιθετικό χρόνια πολλά και… πολλά ακόμα γκολ!», τονίζει!

πηγή: http://prasinanea.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα νέα και οι ειδήσεις από τα Stournaria

Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...