Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Ο Μπουτάρης η Δημοκρατία και η πλατεία Αριστοτέλους

Τι κοινό έχουν αυτά τα τρία μεταξύ τους ? Ο Μπουτάρης , η Δημοκρατία και η πλατεία Αριστοτέλους?
Εκ πρώτης όψεως το μόνο κοινό που μπορεί να δει κάποιος ειναι ανάμεσα στην Δημοκρατία και στην πλατεία Αριστοτέλους. Είναι ο τόπος που οι Θεσσαλονικείς τα μεταπολεμικά χρόνια διαδηλώνουν τα πιστεύω τους πάνω στα κοινά προβλήματα του τόπου τους αλλά και όλης της Ελλάδας.
Προφανώς και ο Μπουτάρης στην ίδια πλατεία θα έχει διαδηλώσει υπέρ του κόμματος που εκπροσωπεί όταν ακόμα ήτανε κλητήρας γιατί τώρα πούγινε Δήμαρχος την ψώνισε και νομίζει πως ο Δήμος είναι το κωλομάγαζό του άρα και ιδιοκτησία του και κατά συνέπεια αποφασίζει και διατάσσει. Τώρα πως οι Θεσσαλονικείς την πατήσανε και τον βγάλανε Δήμαρχο τι να πω ρε παιδιά κατ' αντιστοιχία πως την πατήσαμε όλοι εμείς και βγάλαμε πρωθυπουργό τον Γιωργάκη ?

Τώρα ξέρετε γιατί κάποιος δεν μπορεί και δεν έχει το δικαίωμα να απαγορεύσει στον Μίκη να πάει σε μια πλατεία και να φωνάξει αυτά που πιστεύει.....???

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ 65 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΟΤ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ.

Αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορείς να πεις στον Μίκη να μην πάει στην πλατεία Αριστοτέλους να μιλήσει βρε Μπουτάρη... κατάλαβες τώρα γιατί εσένα δεν σε ξέρει ούτε η μάνα σου ενώ τον Μίκη τον ξέρουν στα πέρατα του κόσμου κατάλαβες γιατί ακόμα και όταν διώξανε οι Αφγανοί τους Ταλιμπάν σε όλους τους δρόμους της αφγανικής πρωτεύουσας ηχούσε το "ημαστε δυο ημαστε τρεις γιναμε χίλιοι δεκατρεις" δεν πινανε κρασι Μπουτάρη ακούγανε όμως την Μουσική του Μίκη σούργελο ε σούργελο... αντε από δω επινοικιαζόμενε υπάλληλε του τοπικού διευθυντή της Goldman Sachs Giorgo PapaTsaouseskou.

Οι Έλληνες είμαστε μεγάλοι δεν είμαστε μικροί όπως θέλουν κάποιοι να μας πείσουν ότι είμαστε για συγκεκριμένους λόγους και κάποιοι άνθρωποι σαν τον Μίκη το επιβεβαιώνουν αυτό με το έργο τους κατακτώντας την οικουμένη έτσι όπως έκαναν ανέκαθεν οι Έλληνες μέσω του πνεύματος και των πανανθρώπινων αξιών και ιδανικών που διαθέτουν.

Οι περισσότεροι Έλληνες οι απλοί πολίτες, οι διανοούμενοι, οι απλοι φοιτητες και επαγγελματίες οι δάσκαλοι και οι καθηγητές έχουν την δυνατότητα διαχείρισης εννοιών αφηρημένων και συγκεκριμένων και την δυνατότητα χάραξης περίλαμπρων στρατηγικών και σχεδίων όσο κανένας άλλος λαός στον κόσμο που μπορούνε να πάνε μπροστά την ζωή μας την καθημερινότητά μας και την πατρίδα μας, μόνο που είναι τελείως απογοητευτικό να βλέπεις μερικές εκατοντάδες ηλιθίων και σφετεριστών να παίρνουνε την εντολή από τον Λαο από αυτούς του απλούς ανθρώπους που είναι πολύ μεγάλοι και να την καταπατούνε εξυπηρετώντας συμφέροντα σκοτεινά σφετεριζόμενοι την εξουσία με ψέμματα από το πιο απλό επίπεδο όπως είναι η τοπική αυτοδιοίκηση μέχρι την πρωθυπουργία της χώρας...

Να θυμάστε βρε Έλληνες ότι σας φοβούνται σας φοβούνται όλοι τους μέσα και έξω απο την Ελλάδα γιατί είσαστε των πάντων μέτρον, γιατί εισαστε πρωτοπόροι στον κατήφορο αλλά και τον ανήφορο των κοσμοκρατόρων Λαών μόνο που μόλις φτάνετε στον πάτο βρίσκεται πάντα ένας τρόπος να ξαναβρίσκεστε στην κορυφή του κόσμου και ο τρόπος αυτός μπορεί να λέγεται Μεγαλέξαντρος η μπορεί να λέγεται Μέγας Κωνσταντίνος σίγουρα όμως δεν λέγεται Μπουτάρης η Παπανδρέου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα νέα και οι ειδήσεις από τα Stournaria

Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...