Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Επίθεση κατά του προέδρου του ΣΕΒ από τον Χάρη Καστανίδη

πηγή : http://www.zougla.gr/

Ευθεία και δριμύτατη επίθεση κατά του προέδρου του ΣΕΒ εξαπέλυσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης, με αφορμή τις χθεσινές υποτιμητικές -κατά τον πολιτικό κόσμο- δηλώσεις του Δημήτρη Δασκαλόπουλου στην ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ.


Ο κ. Καστανίδης, μιλώντας από του βήματος της Βουλής, χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις κατά του προέδρου του ΣΕΒ χαρακτηρίζοντάς τον επί της ουσίας ως «ψείρα».

«Θα χρησιμοποιήσω μια λαϊκή φράση» είπε ο κ. Καστανίδης αναφερόμενος στις δηλώσεις Δασκαλόπουλου, και συμπλήρωσε με νόημα: «χόρτασε η ψείρα και βγήκε στο γιλέκο».

Κατά του προέδρου του ΣΕΒ καταφέρθηκε τόσο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Εμφανίστηκε ο σωτήρας που θα μας σώσει με την εξαγγελία του νέου πολιτικού φορέα τού υγιούς επιχειρείν», δήλωσε για τον πρόεδρο του ΣΕΒ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Τσούκαλης.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, ανέφερε: «Αυτοί που καταλήστεψαν τα ασφαλιστικά ταμεία τη δεκαετία του ’80 και έβγαλαν τα χρήματα στο εξωτερικό εμφανίζονται τώρα ως τιμητές. Οι πλουτοκράτες γίνονται θρασύτεροι και αναιδείς».

Αλλά και η Γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, από τη Θεσσαλονίκη προέβλεψε νέα «μέτρα» και «πακέτα» σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων και επιτέθηκε -εμμέσως πλην σαφώς- κατά του προέδρου του ΣΕΒ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα νέα και οι ειδήσεις από τα Stournaria

Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...