Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Τα κοριτσια στο Πολο δεν χρεωκοπησαν αντιθετα εφεραν Χρυσο

Έλενα, Χριστίνα, Ηλέκτρα, Κική, Άντι, Άλκηστις, Αλεξάνδρα, Φιλιώ, Αντιγονη, Αγγελική, Σταυρούλα, Γιούλη και Ελένη, είναι τα «χρυσά κορλίτσια» του πόλο που έκαναν υπερήφανους όλους τους Έλληνες.

Οι χρυσές γοργόνες είναι 13 με μικρότερη την Χριστίνα Τσουκαλά, που είναι μόλις 20 χρονών, ενώ αρχηγός της ομάδας είναι η Κική Λιόση.

Τα χρυσά κορίτσια δεν έγιναν γνωστά μόνο με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Σαγκάη, αφού κατά καιρούς, κάποια από αυτά έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα.

Η 27χρονη Αντιγόνη Ρουμπέση, που ξεχώρισε ως μια από τις καλύτερες σκόρερ του φετινού τουρνουά, πριν από τρία χρόνια είχε σκοράρει και στην καρδιά του Αντώνη Ρέμου. Τότε μάλιστα πήγαινε συχνά στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν ο τραγουδιστής, ενώ είχαν υπάρξει και9 δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν κάνει μαζί και διακοπές (που αλλού;) στη Χαλκιδική.

Από την άλλη το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το dancing, η τερματοφύλακας Μαρία Τσουρή, με δική της απόφαση δεν συμμετείχε στους αγώνες με την ελληνική αποστολή. Η Έλενα Κούβδου πάντως που πήρε τη θέση της, έδειξε όλο της το ταλέντο και τελικά ψηφίστηκε ως η καλύτερη τερματοφύλακας του τουρνουά.
πηγή : www.star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα νέα και οι ειδήσεις από τα Stournaria

Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...