Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Γεννετικη Μηχανικη : Ελπιδα η απειλη για το μελλον ?

Στις μέρες μας επενδυονται τεράστια ποσα στην έρευνα της γενετικης μηχανικής και υπάρχουν εταιρείες κολοσοί στις οποίες έχουν επενδυθεί τεράστι κεφάλαια για την προοδο της συγκεκριμενης επιστημης.

Όλοι μας πιστεύω ότι είμαστε υπέρ της επιστήμης όταν αυτή δουλεύει για τον άνθρωπο και οι ανακαλύψεις των επιστημονων προάγουν το επίπεδο της ανθρώπινης ζωής.

Τώρα τι σχέση έχει αυτό με το να κλωνοποιούμε κατσίκες με dna αράχνης ώστε τα βυζιά τους να είναι ανθεκτικότερα στη βιομηχανική εκμετάλλευση του γαλακτος, εμένα που φαίνεται κάπως τρομακτικό και πιστεύω ότι όσο ανοικτομυαλος και να είναι ένας άνθρωπος κάποια πράγματα έχουν και κάποια όρια.

Η διεθνής νομοθεσία σίγουρα είναι ανεπαρκής για την θεσμοθέτηση ενός πλαισίου μέσα στο οποίο θα κινούνται όλες αυτές οι εταιρείες όπου ο κάθε τρελλός επιστήμονας η σκοπιμα παρακινούμενος απο τον επενδυτή θα δημιουργήσει μη αναστρέψιμες προυποθέσεις για την ίδια την ζωή μας.

Το παρακάτω βίντεο από το infowars σκοπο δεν έχει να τρομοκρατήσει αλλά να ενημερώσει πάνω στο θέμα πιστεύω ότι αξίζει να το δει κάποιος...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα νέα και οι ειδήσεις από τα Stournaria

Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...