Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Window Phone Mango RTM συντομα νεα updates

Είναι γεγονός πλέον, η Microsoft έδωσε τον κώδικα των Windows Phone Mango στους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η HTC, LG, Samsung και όσοι άλλοι πουλάνε Windows Phone κινητά έχουν πλέον την δυνατότητα να προετοιμάσουν νέα τηλέφωνα με το τελικό software την ίδια ώρα που τα updates σε Windows Phone Mango θα μπορούν να ξεκινήσουν όταν συμφωνήσουν και καταλήξουν όλοι ότι είναι έτοιμοι.

Η είδηση είναι σημαντική καθώς η Microsoft θέλει να προλάβει την Apple και το νέο iOS 5, να προετοιμάσει το έδαφος για τα Windows Phone Mango κινητά της Nokia και να ρίξει στην αγορά την νέα γενιά smartphones από τους κατασκευαστές κινητών που ήδη συνεργάζεται αλλά και νέους.

Το Marketplace φαίνεται να ωριμάζει και αποκτά ποιότητα, η συμφωνία Nokia και Microsoft θα βοηθήσει όχι μόνο τις πωλήσεις κινητών αλλά και την ανάπτυξη εφαρμογών για τα Windows Phone Mango και οι κατασκευαστές θα ετοιμάσουν την νέα γενιά hardware με Windows Phone Mango.

Θεωρητικά όλοι είναι κερδισμένοι και περισσότερο από όλους ο απλός καταναλωτής που έχει να επιλέξει μεταξύ iOS, Android και Windows Phone Mango σε ώριμο hardware και έξυπνο software. Πως θα κινηθεί η αγορά θα το δούμε τους επόμενους μήνες.
Πηγή http://www.pestaola.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα νέα και οι ειδήσεις από τα Stournaria

Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...