Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Ιντερ-Μπαρτσελόνα 3-1

Ιντερ-Μπαρτσελόνα 3-1 - video ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ




Ιντερ-Μπαρτσελόνα 3-1 - video ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ



Ιντερ-Μπαρτσελόνα 3-1 - video ΤΡΙΤΟ ΓΚΟΛ



Ιντερ-Μπαρτσελόνα 3-1 - video ΤΕΤΑΡΤΟ ΓΚΟΛ



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ

Ιντερ:
Ζούλιο Σέζαρ, Λούσιο , Χαβιέρ Ζανέτι, Ντάγκλας Μαϊκόν (73' Κριστιάν Κίβου), Βάλτερ Σάμουελ, Εστεμπάν Καμπιάσο, Γουέσλεϊ Σνάιντερ, Τιάγκο Μότα, Σαμουέλ Ετό, Γκόραν Πάντεφ (56' Ντέγιαν Στάνκοβιτς), Ντιέγο Μιλίτο (75' Μάριο Μπαλοτέλι)

Μπαρτσελόνα:
Βίκτορ Βαλντές, Σέρερ Μάξουελ, Κάρλες Πουγιόλ, Ντάνι Αλβες, Γεράρδ Πικέ, Σέρχιο Μπουσκέτς, Σεϊντού Κεϊτά, Τσάβι, Λιονέλ Μέσι, Ροντρίγκεθ Πέδρο, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς


Η Ιντερ ξεπέρασε τον εαυτό της, νίκησε 3-1 την Μπαρτσελόνα και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Champions League. Την επόμενη Τετάρτη (28/04) η ρεβάνς του "Καμπ Νου".



Η εικόνα του αγώνα

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης η Ίντερ έδειξε τις προθέσεις της. Να έχει δηλαδή την καθολική υπεροχή και την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων, έτσι ώστε να ελέγξει τον ρυθμό και να μην επιτρέψει στην Μπαρτσελόνα να κάνει το παιχνίδι της. Κύριος στόχος της ήταν να περιορίσει τον Μέσι, κάτι που τελικά κατάφερε, καθώς ο Αργεντίνος σε όλο το πρώτο ημίχρονο δεν φάνηκε καθόλου στον αγωνιστικό χώρο.

Την ίδια ώρα, το επιθετικό δίδυμο των Μιλίτο και Ετό έκανε κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία του στην άμυνα των Καταλανών, έχοντας βέβαια και την συμπαράσταση του Σνάιντερ που ερχόταν από πίσω τους. Κόντρα όμως στην ροή του αγώνα, οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα σε μία από τις ελάχιστες αξιόλογες επισκέψεις τους στην εστία του Σέζαρ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Πέδρο, μόλις στο 19ο λεπτό του αγώνα.

17ο λεπτό: Πρώτη ευκαιρία του ματς με τον Ετόο να κάνει το έξοχο πλασέ και τον Βαλντές να διώχνει.

19ο λεπτό: ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ! Ο Μάξγουελ μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και γύρισε στον επερχόμενο Πέδρο, ο οποίος με πλασέ "έγραψε" το 0-1!

30ο λεπτό ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡ! Ο Σνάιντερ αμαρκάριστος απέναντι από τον Βαλντές ισοφαρίζει για τους "νερατζούρι"!

49ο λεπτό: ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡ! Κούρσα του Πάντεφ στον άξονα και πάσα στα δεξία για τον Μιλίτο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, γύρισε στον Μαϊκόν, ο οποίος έκανε το 2-1.

51ο λεπτό: Η κίτρινη κάρτα που δέχεται ο Πουγιόλ, του στερεί τη συμμετοχή στη ρεβάνς του "Καμπ Νου".

54ο λεπτό: Κεφαλιά του Μπουσκέτς, καταπληκτική επέμβαση του Σέζαρ.

61ο λεπτό: ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡ! Ο Σνάιντερ κάνει τη πρώτη κεφαλιά με τον Βαλντές εξουδετερωμένο, ο Μιλίτο απο ελεγχόμενη θέση, κάνει το 3-1.Χρειάστηκε να περάσουν όμως μόλις 11 λεπτά μέχρι ο Μιλίτο να αρχίσει το προσωπικό του σόου και να σημάνει την αφετηρία μίας μεγάλης ανατροπής για τους «νερατζούρι». Στο 30ο λεπτό έβγαλε τον Σνάιντερ σε θέση βολής απέναντι στον Βαλντές και δεν δυσκολεύτηκε να ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους, σημειώνοντας το πρώτο γκολ της Ιταλικής ομάδας απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για την Ίντερ, καθώς μόλις στο 48ο λεπτό ο Μαϊκόν έβαλε μπροστά την ομάδα του Ζούσιο Μουρίνιο, έχοντας εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Μιλίτο. Ο Αργεντίνος εκτός από το να ξεκινάει τις φάσεις για τα γκολ των Ιταλών είπε να τελειώσει και αυτός μία φάση. Αυτή του 61ου λεπτού, όταν πήρε την κεφαλιά-γύρισμα του Σνάιντερ και έκανε το 3-1, δίνοντας στους «νερατζούρι» σοβαρότατο προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό.

Στο τελευταίο τέταρτο, οι ρόλοι άλλαξαν. Η πρωτοβουλία πήγε στην Μπαρτσελόνα που πίεζε ασφυκτικά για ένα δεύτερο γκολ, όμως παίκτες όπως ο Μέσι και ο Ιμπραϊμοβιτς ήταν εμφανώς έξω από τα... νερά τους.

Το κλειδί του αγώνα:
Η γρήγορη ισοφάριση του Σνάιντερ στο γκολ του Πέδρο. Ανέβασε την ψυχολογία των «νερατζούρι» και τους βοήθησε να ξεκινήσουν την ανατροπή.
MVP:
Ο Ντιέγκο Μιλίτο. Είχε άμεση εμπλοκή στα δύο πρώτα γκολ της Ίντερ, ενώ ήταν ο παίκτης που διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Τι άλλο μπορεί να ζητήσει ένας προπονητής...

Ο αδύναμος κρίκος:
Ο Λιονέλ Μέσι. Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν έκανε αισθητή την παρουσία του. Έμεινε στα ρηχά, χωρίς να βοηθήσει ούτε οργανωτικά, ούτε εκτελεστικά την Μπαρτσελόνα.

Διαιτητής: Ολεγκέριο Μπεγκουερένσα

ΠΗΓΗ : contra.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα νέα και οι ειδήσεις από τα Stournaria

Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...