Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Πυρά Βγενόπουλου κατά Πάγκαλου, Σηφουνάκη και πολιτικών μουσείων

Σε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην τηλεόραση του Σκάϊ , ο πρόεδρος της MIG Αντρέας Βγενόπουλος κάλεσε τον πολιτικό κόσμο να απαντήσει πού πήγαν τα λεφτά και σημείωσε ότι τον ίδιο δεν τον ενδιαφέρει η τιμωρία, αλλά η κάθαρση.


«Να δοθεί στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες των πολιτικών και ταυτόχρονα να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των πολιτικών. Οι εξεταστικές επιτροπές το μόνο που κάνουν είναι να αυξάνουν την αναξιοπιστία του λαού», σημείωσε ο κ. Βγενόπουλος.

Σε κάποιο σημείο της συνέντευξής του αναφέρθηκε προσωπικά και στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο, καλώντας τον να αποδείξει τις κατηγορίες εναντίον του, αλλιώς να παραιτηθεί. «Ας αφήσει ο κ. Πάγκαλος τις κουμπαριές τις δικές μου και ας μας πει για τις δικές του. Υπάρχουν πολιτικοί μουσειακού είδους, που θα έπρεπε να έχουν παραιτηθεί», σημείωσε.

Ο κ. Βγενόπουλος ξιφούλκησε και κατά του Νίκου Σηφουνάκη, το οποίο κατηγόρησε για αδιαφάνεια σε χρηματικό ποσό που είχε προσφέρει το 2001 για αναδάσωση στη Σάμο: «Είναι πολιτικοί μουσειακού είδους και αν πιστεύει ότι με Παγκαλοσηφουνάκηδες ότι θα πάει μπροστά κάνει λάθος. Αν θέλει να με κάνει εχθρό του ο πρωθυπουργός fine! Ασχολούμαι με την πολιτική για να μην είμαι αχρείος. Στην αρχαία Ελλάδα όποιος δεν ασχολείτο με την πολιτική θεωρείτο αχρείος", υποστήριξε.

Όσον αφορά τα οικονομικά ο κ. Βγενόπουλος ξεκαθάρισε ότι δεν θα μπει στην πολιτική αλλά προειδοποίησε ότι αν δεν αλλάξει το επίπεδο στην Ελλάδα με αποφάσεις του πρωθυπουργού τότε η χώρα θα καταστραφεί.

" Δεν θέλω να μπω στην πολιτική. Είμαι έτοιμος να συνδράμω με τις ιδέες μου και τις απόψεις μου αλλά όχι στην πολιτική. Σε 3-4 χρόνια θα βλέπουμε σε εξέλιξη την πτώση του βιοτικού επιπέδου της χώρας. Τα δύσκολα χρόνια θα είναι αυτά που έρχονται. Αν δεν κάνει αλλαγή ο Παπανδρέου να υπάρξει ανασυγκρότηση τότε η Ελλάδα θα περάσει μεγάλη καταστροφή. Η χώρα μας είναι μια πλούσια χώρα μέχρι και πετρέλαιο έχει και μπορεί να συμφωνήσει ένα νέο μοντέλο με την κοινωνία. Λέει ο πρωθυπουργός ότι οι κόποι του λαού θα πιάσουν τόπο. Πως θα πιάσουν τόπο; Με αυτό το πρόγραμμα σταθερότητας;", είπε ο Βγενόπουλος.

πηγή : contra.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα νέα και οι ειδήσεις από τα Stournaria

Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...