Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

ΑΕΚ : ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΗΓΕΤΗ Ο ΚΟΥΛΛΗΣ ΠΑΥΛΟΥ

Ο Κούλλης Παύλου πάει να εξελιχθεί σαν η καλύτερη φετινή μετεγγραφή της ΑΕΚ. Ο νεαρός διεθνής μεσοεπιθετικός ήδη στα δύο πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια με αντίπαλο την Φλοριάνα Μάλτας έδειξε ότι επέστρεψε στην ομάδα που τον «γέννησε» ποδοσφαιρικά όχι μόνο για να είναι στη 18άδα και να είναι μια καλή λύση στον πάγκο, αλλά για να έχει μόνιμη θέση στην ενδεκάδα με την προοπτική να εξελιχθεί σε ηγέτη της. Ο Κούλλης Παύλου αναμφισβήτητα έχει πολλά προσόντα και είναι ένας χαρισματικός παίκτης. Έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, κλειστή ντρίπλα και καλό αριστερό πόδι όπου έχει την ικανότητα να δώσει ασίστ αλλά και να σκοράρει. Πιο ώριμος ποδοσφαιρικά πραγματικά έχει τη δυνατότητα όχι μόνο να διακριθεί αλλά και να κάνει αίσθηση και να αναδειχθεί σαν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του νέου πρωταθλήματος.

Αγωνίστηκε σε έξι ομάδες…
Η περίπτωση του Κούλλη Παύλου θα λέγαμε ότι είναι ιδιάζουσα. Ξεκινώντας το ποδόσφαιρο χαρακτηρίστηκε σαν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κυπριακού ποδοσφαίρου. Παρόλο ότι τα 25 του μόλις χρόνια κλείνει στις 4 Σεπτεμβρίου (4/9/1986 ) έχει κάνει μια διαδρομή 9 χρόνων και αγωνίστηκε συνολικά σε 6 ομάδες. Από το 2002-2006 ήταν στην ΑΕΚ, το 2006-2007 πήγε στον Πανιώνιο, από το 2007-2009 έπαιξε στην Ομόνοια, το 2009 έπαιξε σε ΑΕΚ και Ερμή, το 2010 -2011 αγωνίστηκε σε Διαγόρα Ρόδου και Πέγεια και φέτος κατέληξε ξανά στην ΑΕΚ όπου υπέγραψε συμβόλαιο για 3 χρόνια. Θα λέγαμε ότι ο Παύλου βρήκε την ποδοσφαιρική του Ιθάκη και είναι έτοιμος να κερδίσει όσα έχασε αυτά τα χρόνια. Έκανε λάθη, κινδύνευσε να χαθεί αλλά πάει να κάνει ένα εντυπωσιακό come back στην καριέρα του όπου είναι αποφασισμένος να την αξιοποιήσει σύμφωνα με τις μεγάλες του δυνατότητες. Και δεν είναι μόνο αυτός που θα κερδίσει αλλά και η ΑΕΚ με την αίσθηση ότι έχει πραγματοποιήσει μια σπουδαία μετεγγραφική κίνηση στο πρόσωπο του 25χρονου μεσοεπιθετικού.

Και τώρα η Μλάνταν
Μετά και την άνετη και επιβλητική πρόκριση πάνω στη Φλοριάνα Μάλτας με το συνολικό εντυπωσιακό 9-0, η ΑΕΚ βλέπει πλέον τις διπλές αναμετρήσεις με τη Μλάνταν Μπόλεσλαβ με στόχο να δει στα μάτια… την Τσέχικη ομάδα και να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για ιστορική πρόκριση στον Δ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Τον Κάανεν είδε τη Μλάνταν αγωνιζόμενη ψες απέναντι στην Πλετζ για το Σούπερ Καπ Τσεχίας και πρέπει να αποκόμισε σημαντικά και χρήσιμα στοιχεία για την προσεχή αντίπαλο της ομάδας του. Ο Ολλανδός τεχνικός θα επιστρέψει σήμερα το πρωί και θα αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το πρώτο παιχνίδι με τη Μλάνταν στο ΓΣΖ (18,00) στο ΓΣΖ την προσεχή Πέμπτη. Το ευχάριστο για τον προπονητή της ΑΕΚ είναι ότι έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του, κάτι που κάνει πιο εύκολο το έργο του.

Κινητοποίηση από τον κόσμο…
Ταυτόχρονα οι οπαδοί της ομάδας έχουν αρχίσει μια κινητοποίηση για το ματς της Πέμπτης έχοντας μια έντονη και δυναμική παρουσία στην προσπάθεια να βοηθήσουν την ομάδα τους να φθάσει στη νίκη. Όσο για τον προχθεσινό επαναληπτικό με τη Φλοριάνα απλά η ΑΕΚ σφράγισε την πρόκρισή της με μια δεύτερη νίκη έστω και στενή χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα και με τον Τον Κάανεν να δίδει ευκαιρίες σε παγκίτες παίκτες. Αξιοσημείωτη η παρουσία του Κούλλη Παύλου που σκόραρε το μοναδικό γκολ της ομάδας του όπως και η επανεμφάνιση στα γήπεδα του Γιάννη Σκοπελίτη αλλά και η πρώτη εμφάνιση του Ντε Κλερ. Ήταν μια νίκη χωρίς η ΑΕΚ να προσφέρει το θέαμα που έδωσε στη Μάλτα, αλλά καλύτερα να φορτσάρει την Πέμπτη στον πολύ σημαντικό πρώτο αγώνα με τη Μλάνταν που θα κρίνει πάρα πολλά για την υπόθεση πρόκριση.
πηγή : www.sigmalive.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα νέα και οι ειδήσεις από τα Stournaria

Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...