Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Ολοκληρη την προπονηση εβγαλαν Γεστε, Φεισα και Μιραλας



Ολόκληρη την προπόνηση έβγαλαν Γέστε, Φέισα και Μιραλάς

Με όλους τους ποδοσφαιριστές -πλην του Μπάλας Μέγερι που ακολούθησε ατομικό-να λαμβάνουν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού στο Έρμελο.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε τους Γέστε, Φέισα και Μιραλάς να «βγάζουν» ολόκληρη την προπόνηση. Ψιλόβροχο και κρύο στην Ολλανδία, με τον Ισπανό τεχνικό να δίνει εντολή στους παίκτες του να προπονηθούν σε κανονικούς ρυθμούς ενόψει του αυριανού φιλικού κόντρα στη Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε «έτρεξε» τους ποδοσφαιριστές του παρά το γεγονός πως «πάτησαν» Ολλανδία πριν μερικές ώρες. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» θέλει να τους έχει όλους σε ετοιμότητα και για αυτό αρχικά έκαναν ασκήσεις τακτικής με την μπάλα ενώ ακολούθησε δίτερμα.

Στην τελευταία φάση του διπλού ο Παπάζογλου χτύπησε τον Φουστέρ σε μια διεκδίκηση, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο Ισπανός από την προπόνηση, χωρίς όμως να έχει κάτι σοβαρό. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι υπάρχει περίπτωση ο Βαλβέρδε να χρησιμοποιήσει κόντρα στην Βάρεγκεμ και τον Γέστε.

Διευκρίνιση Βαλβέρδε για μεταγραφές


Σε διευκρίνιση παρέμβαση, προς αποφυγήν… παρεξηγήσεων, οδηγήθηκε αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Κρίνοντας πως οι δηλώσεις του κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού το πρωί του Σαββάτου (23/7) για το Έρμελο παρερμηνεύτηκαν, ο Βάσκος τεχνικός έσπευσε να ξεκαθαρίσει στους δημοσιογράφους πως η μόνη περίπτωση να γίνουν επιπλέον μεταγραφές είναι να διαπιστωθεί ανάγκη σ’ αυτό το στάδιο προετοιμασίας.

Πηγή: sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα νέα και οι ειδήσεις από τα Stournaria

Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...