Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Παπουλιας : Βαλτε πλατη για να ανακουφιστει ο Λαος

«Να βάλουν όλοι πλάτη για την ανακούφιση του λαού», ζήτησε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, κατά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Αναφερόμενος στα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης, ο κ. Παπούλιας έκανε λόγο για μια «ιστορική στιγμή». «Επιτέλους, η Ευρώπη ξύπνησε», δήλωσε.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε «να μην αναπαυθούμε στις δάφνες που μαραίνονται γρήγορα», διατυπώνοντας τη θέση ότι μετά από σκληρό αγώνα και μέρες αγωνίας έχει φθάσει η στιγμή που όλοι πρέπει να βάλουν πλάτη για την ανακούφιση του λαού.

«Ήταν ένας πολύ σκληρός αγώνας, ήταν μέρες αγωνίας, αλλά έφθασε η στιγμή που αρχίζει η δουλειά που πρέπει να γίνει», τόνισε ο κ. Παπούλιας και συμπλήρωσε ότι όλοι τώρα «πρέπει να βάλουν πλάτη για την προσπάθεια και για την ανακούφιση του λαού».

Τέλος, απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό και με αφορμή την επιτυχή διαπραγμάτευση στις Βρυξέλλες σημείωσε χαρακτηριστικά: «Και όχι ανάπαυση στις δάφνες άλλωστε οι δάφνες μαραίνονται γρήγορα».

Από την πλευρά του ο Πρωθυπουργός τόνισε για ακόμη μία φορά ότι «υπάρχει μια πολύ μεγάλη δικαίωση. «Εχουμε», πρόσθεσε, «ένα χρέος που παρά τις δυσκολίες είναι διαχειρίσιμο, ένα πλαίσιο ασφάλειας για την Ελλάδα. Παραμένουμε συνεπείς και αυτό νομίζω αξιολογήθηκε πολύ θετικά».

«Τώρα είναι η ώρα να προχωρήσουμε στις μεγάλες αλλαγές για τις οποίες διψάει ο ελληνικός λαός και που ανοίγουν προοπτικές για τις επόμενες γενιές», κατέληξε.
πηγή : http://www.tanea.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα νέα και οι ειδήσεις από τα Stournaria

Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...