Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Facebook iPhone app χειροτερη εφαρμογη δεν γινεται

Το Facebook iPhone app κερδίζει με την αξία του το βραβείο fail για το χειρότερο app του εξαμήνου. Είναι τόσο ασταθές και προβληματικό που έχω πιάσει τον εαυτό μου να χρησιμοποιεί την mobile έκδοση του Facebook αντί για το iPhone app που κολλάει, κλείνει μόνο του κάθε φορά πάει να εμφανιστεί η λίστα με τα μηνύματα ή το πληκτρολόγιο για απάντηση. Αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα προβλήματα μαζί με άλλα λιγότερα συχνά όπως κολλήματα σε στοιχεία του UI που συνεχίζουν να παραμένουν την οθόνη ενώ προσπαθείς να δεις το wall ή να κάνεις like.
Σύμφωνα με τους Financial Times το Facebok θα αναβαθμίσει το iPhone app τις επόμενες ώρες ή κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας (Πέμπτη) στην Αμερική. Ποιες θα είναι οι αλλαγές, αν αφορούν μόνο bug fixes ή και νέα χαρακτηριστικά όπως το νέο Facebook chat, μένει να το δούμε. Το σίγουρο είναι ότι το Facebook iPhone app άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα τον τελευταίο μήνα και κάτι. Γιατί το Facebook άφησε την κατάσταση να ξεφύγει τόσο πολύ και το app να είναι κυριολεκτικά άχρηστο στην αποστολή και λήψη μηνυμάτων είναι μια απορία που μάλλον δεν θα απαντηθεί ποτέ.
Όλα αυτά σε iOS 4.3.3 και iPhone 4. Φαντάζομαι η εμπειρία από άλλες εκδόσεις του iOS και άλλα μοντέλα iPhone θα είναι το ίδιο χάλια.
πηγή : http://www.pestaola.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα νέα και οι ειδήσεις από τα Stournaria

Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...