Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Ο Κομπι Μπραιαντ σηκωνει ο Ντερικ Ροουζ καρφωνει

Ο καλύτερος παίκτης του ΝΒΑ Κόμπι Μπράιαντ, πασάρει στον MVP Ντέρικ Ρόουζ, ο οποίος καρφώνει με δύναμη στο καλάθι. Οι δύο σούπερ σταρ του αμερικάνικου μπάσκετ προσέφεραν πλούσιο θέαμα στις Φιλιππίνες.

Ο Κόμπι Μπράιαντ μαζί με άλλους σπουδαίους ΝΒΑερς βρίσκεται στις Φιλιππίνες για αγώνες επίδειξης και μιλά όπου σταθεί κι όπου βρεθεί για τη χώρα. «Είναι το μέρος στο οποία αγαπούν περισσότερο από οπουδήποτε αλλού το μπάσκετ. Λατρεύω να βρίσκομαι εδώ», έχει πει. Και τώρα, ανταπέδωσε.

Σε αγώνα επίδειξης που έγινε στη Μανίλα, ο Μπράιαντ κατέβασε την μπάλα, δεν χρειάστηκε να κοιτάξει και πολύ και με αστραπιαία κίνηση πέταξε την μπάλα στον αέρα. Ο Ντέρικ Ρόουζ, ο MVP του περυσινού ΝΒΑ, ερχόταν ως τρέιλερ, σηκώθηκε, την άρπαξε και την κάρφωσε. Ναι!

Το ΝΒΑ μας λείπει, αυτός το θέμα όμως, είναι επίσης μια ακόμη έκφραση πίεσης προς τους ιδιοκτήτες του ΝΒΑ για να τα βάλουν κάτω και να βρουν μία λύση για να τελειώσει το λοκ άουτ. Ήδη,σ τις ΗΠΑ, αυτή η φάση κάνει θραύση, μιας και το στερητικό σύνδρομο αρχίζει να εμφανίζεται...

πηγή : http://www.contra.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα νέα και οι ειδήσεις από τα Stournaria

Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...