Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Ζαγορακης : Κρατηστε τη νοοτροπια του νικητη

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης μαζί με τους Ζήση Βρύζα και Παντελή Κωνσταντίνιδη είχε στενή συνεργασία το μεσημέρι με τον Λάζλο Μπόλονι, όπου συζήτησαν για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα, την προετοιμασία και την μεταγραφική ενίσχυση. Κατόπιν, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ βρέθηκε στην Σουρωτή και μίλησε στους παίκτες πριν από την προπόνηση ζητώντας τους να διατηρήσουν τη νοοτροπία του νικητή, ενώ τους είπε να μην ανησυχούν, όσον αφορά τις διοικητικές εξελίξεις...
Συζήτηση για περίπου μισή ώρα με τον Μπόλονι είχε ο Ζαγοράκης, παρουσία και των Βρύζα-Κωνσταντινίδη το μεσημέρι της Κυριακής. Κατά την κουβέντα που είχαν έκαναν μια εκτίμηση της μέχρι τώρα πορείας της προετοιμασίας, των αγωνιστικών θεμάτων που έχουν προκύψει στην ομάδα αλλά και τις ανάγκες που υπάρχουν για μεταγραφές.
Μπόλονι: Θέλω δύο παίκτες πρώτης γραμμήςΟ Μπόλονι επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι η ομάδα θα πρέπει να κάνει 1-2 μεταγραφές με παίκτες ετοιμοπόλεμους και ικανούς να κάνουν την διαφορά. Οι διοικητικοί παράγοντες του ΠΑΟΚ υποσχέθηκαν από την πλευρά τους στον προπονητή πως θα κάνουν το καλύτερο δυνατό και σε σύντομα μάλιστα χρονικό διάστημα.
Ζαγόρ: Να διατηρηθούμε στα ίδια αγωνιστικά επίπεδαΜετά το ραντεβού με τον προπονητή, οι Ζαγοράκης, Βρύζας, Κωνσταντινίδης κατευθύνθηκαν στην Σουρωτή, με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ να μιλάει στους παίκτες λίγη ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης του Δικεφάλου. "Θέλουμε η ομάδα να διατηρηθεί στα ίσια αγωνιστικά επίπεδα με αυτά των προηγούμενων χρόνων. Πιστεύουμε στις δυνατότητές σας, όπως πιστεύουμε πως θα πρέπει να κρατήσετε την νοοτροπία του νικητή. Θα πρέπει να αγκαλιάσετε όλα τα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα είτε από μεταγραφή είτε από την under 20 και να τα βοηθήσετε να ενσωματωθούν", τους είπε ο Ζαγόρ.
"Υπαρχει σχέδιο `B` για τα διοικητικά"Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου, σε μια προσπάθεια του να εξαφανίσει από τους παίκτες την ανησυχία για τις διοικητικές εξελίξεις αναφέρθηκε σε αυτές και τους είπε: "Είμαι σίγουρος πως ακούτε και διαβάζετε για τα όσα γίνονται στα διοικητικά. Αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να πούμε τίποτα γιατί όλα είναι ρευστά. Για εκείνο όμως που θα πρέπει να είστε σίγουροι είναι πως η διοίκηση έχει και σχέδιο "B" το οποίο είναι ικανό να οδηγήσει εκ του ασφαλούς χωρίς προβλήματα την ομάδα έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Θέλουμε από εσάς το καλύτερο δυνατό".


Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=100844#ixzz1T7QUCcwV

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα νέα και οι ειδήσεις από τα Stournaria

Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...