Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Ενεργοποιηστε την κρυφη εφαρμογη Facebook για iPad

Χθες χρήστης iPad είχε ανακαλύψει και δημοσίευσε στο Internet έναν τρόπο με τον οποίο κάποιος μπορούσε, σε jailbroken iPad, να ενεργοποιήσει την κρυφή εφαρμογή Facebook για iPad.

Οι υπεύθυνοι του Facebook άμεσα μπλόκαραν την εφαρμογή και δεν μπορούσε κάποιος να κάνει login, όμως σήμερα Τρίτη ένα tweak που κυκλοφόρησε στο Cydia για jailbroken συσκευές επιτρέπει την επανενεργοποίηση του Facebook για iPad και την κανονική χρήση του, παρακάμπτοντας το μπλοκάρισμα που εφαρμόστηκε χθες.

Για να χρησιμοποιήσετε το Facebook για iPad:

1) Κατεβάστε από το App Store τη νεότερη έκδοση του Facebook για iPhone (είναι απαραίτητο να έχετε την έκδοση 3.4.4 ή νεότερη της εφαρμογής Facebook για iPhone)
2) Ανοίξτε το Cydia, αναζητήστε το δωρεάν πακέτο "FaceForward" (χωρίς εισαγωγικά) και εγκαταστήστε το. Μετά την εγκατάστασή του, θα σας ζητηθεί Respring (επανεκκίνηση του γραφικού περιβάλλοντος) το οποίο θα πρέπει να κάνετε.

Τώρα, τρέχοντας την εφαρμογή Facebook για iPhone... θα έχετε το Facebook για iPad, με πολύ περισσότερες δυνατότητες, υψηλή ευχρηστία και γραφικό περιβάλλον προσαρμοσμένο για την οθόνη του iPad.

πηγή : www.techteam.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα νέα και οι ειδήσεις από τα Stournaria

Sponsored Ads

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...